Sok szeretettel várjuk Magyarországra az EBESZ megfigyelőit!

2022. február 07. 08:41

Bízunk abban, hogy látogatásuk ideológiai és politikai elfogultságtól mentes lesz.

2022. február 07. 08:41
null
Varga Judit
Varga Judit
Facebook

„Az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezeten belül működő Demokratikus Intézmények és Emberi Jogok Hivatala teljes körű választási megfigyelési misszió kiküldését javasolta a 2022-es magyarországi választásra.

A baloldal már affektál a hír hallatán, miközben nincs ezzel semmi gond. Az elmúlt években is jelen voltak hasonló missziók hazánkban, sőt mi is előszeretettel küldünk megfigyelőket más országokba. Bevett szokás, rutin.

Egy dolog biztos: egy szabad, tiszta és demokratikus választásnak lehetnek majd szemtanúi az EBESZ munkatársai, viszont ez csak akkor valósulhat meg teljes mértékben ha missziójuk során nem próbálnak beavatkozni a magyar választásokba.

Bízunk abban, hogy látogatásuk ideológiai és politikai elfogultságtól mentes lesz. Várjuk őket sok szeretettel gyönyörű országunkban!”

Nyitókép: Varga Judit (Facebook)

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 83 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
budapesti
2022. február 08. 15:47
Ízléses és esztétikus az öltözéke.
De Molay
2022. február 08. 15:43
"a kisebb helyiségekben " Természetesen a kisebb helységekben :-)
néhai Ch.Pilot
2022. február 07. 23:15
Miniszter Asszony! Nem értek egyet! Egy magára valamit is adó demokrácia kikéri magának, hogy előre csalással vádolják meg, és ellenőröket küldjenek a választásra! Nem látja szívesen az ellenőröket, legfeljebb aláveti magát az ellenőrzésnek, fenntartva, egyfolytában hangoztatva, hogy azt indokolatlannak, jogtalannak tartja! Az EBESZ ugyanis nem azért jön, hogy ellenőrizze a választások tisztaságát, hanem, hogy bármi áron bebizonyítsa, hogy a kormányoldal csal a választáson. Nagyon nagy a különbség a kettő között. Ez egy olyan ellenőrzés lesz, mint az ötvenes években az ÁVÓ házkutatásai. A "biztonság kedvéért" ők maguk rejtettek el a gyanúsított lakásában kompromittáló tárgyat, pl. fegyvert, valutát, stb., amit aztán megtaláltak. Tehát az EBESZ-t kell majd nagyon szorosan, szigorúan ellenőrizni, hogy mit művel az országban! Csodálkozom Önön! Nem szokott ilyen puha lenni!
Ildikó99
2022. február 07. 18:41
Drazsé mire vagy kiváncsi? Hátha segíteni tudunk!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!