Felálltam, kiálltam, beálltam

2022. február 14. 12:52

Többen kérdezték: Ez most komoly? A válaszom az volt: Igen. Komoly.

2022. február 14. 12:52
null
Péterfi Judit
Facebook

„Hivatalosan is elindult a kampány. Ott állunk, tesszük, amit tenni kell és amiben hiszünk.

Igen, több mint egy hónappal ezelőtt felálltam, kiálltam, beálltam azok közé, akik változást akarnak. Hogy ez sokaknak nem tetszett, elfogadtam. Nincs ezzel baj. Többen kérdezték: Ez most komoly? A válaszom az volt: Igen. Komoly.

Hányan akarnak változást? Hányan mondják a magukét a négy fal között, a monitor mögé bújva, a kanapéból kiabálva, tévé előtt ülve feltett lábbal másokat szapulva, hogy elég és ne tovább. De mit tesznek érte? Kritizálják azt, aki beleáll. Miért? Mert ők nem merik megtenni. Talán akarják a változást, de az egyetlen esélyt szapulják, ócsárolják és ilyenkor azt mondom, nem elég rossz számukra a környezet, a helyzet, az életkörülmények és amíg nem elég rossz, nem fáj eléggé, amíg az ő létük nincs veszélyben ( de bizony veszélyben van, csak nem akarják látni), addig nem akarják igazán, hiszen a langyos vízben jobb poshadni, a lassú rothadás biztonságos, minden másban ott a veszély és a kockázat. Ugrani pedig kevesen mernek.

Az ismert emberek közül is kevesen vállalják a gondolataikat, közéleti kérdésekben még kevesebben nyilvánulnak meg, csakis a felszínt kapargatva reagálnak és többnyire akkor, ha már előttük mások is megtették vagy olyan ügyekben, amelyek sok vizet nem zavarnak.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 196 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Frutti
2022. február 16. 22:20
Valamit nagyon nem értek. Orbán Viktor és a Fideszesek közül valaki, (bárki) miért nem lázad fel azért, amiért tolvajnak nevezik őket és a hozzátartozóikat (?) Mi ennek az oka? Miért tűrik ezt? Miért nem perelnek? (rágalmazás, becsületsértés, egyebek...) Miért nem állnak a sarkukra. amikor ilyen komoly bűncselekményekkel vádolják őket? (pl. Márki is). Választások idején különösen fontos volna megtenni a megfelelő válaszlépéseket.
syphax
2022. február 16. 11:40
A RÁKÓCZI TÉR MEGTELT. SEBAJ, A BÁRCA A MOSLÉKKOALICIÓBA' IS MEGFELEL....ÚGY ÉRTEM: ORVOSI IDŐSZAKOS ELLENŐRZÉS ADMINISZTRÁLÁSÁRA, AMIT KOMÁROMI DOKTOR HÁZON BELÜL ELVÉGEZ--IDŐPONTKÉRÉS NÉLKÜL JUDITKÁNAK..
roughneck
2022. február 15. 16:51
"Felalltam, kialltam, bealltam, aztan bedoltem es mogem allt a Peti."
Dezsőke
2022. február 15. 13:15
FELÁLLTÁL, KIÁLLTÁL, MELLÉFOGTÁL
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!