Némi információ Homonnay Gergelyről

2022. február 15. 19:37

Gergő közszereplő volt, politikai aktivista. Itt most nem lehet hibázni.

2022. február 15. 19:37
null
Perintfalvi Rita
Perintfalvi Rita
Facebook

„Azért írom ezt a posztot, mert ígéretet tettem Nektek arra, hogy Gergő halála/hazahozatala/ temetése stb. kapcsán tájékoztatni foglak Benneteket, ha lesznek fejlemények. Tartom a kapcsolatot Gergő barátaival s rajtuk keresztül a családdal ill. az ügyvédjével Marczingós Lászlóval.

Sajnos túl sok új információm, ami konkrét, nem igazán van. De erre szeretnék némi megnyugtató magyarázatot adni. Gergő barátai és családja néhány tagja – szülei sajnos már nem élnek – elképesztő hősiességgel dolgoznak azon, hogy az olasz ügyészség minden elvárásának eleget tegyenek, ami az ügyek intézéséhez szükséges hivatalos dokumentumokat és egyebeket illeti.

Eleve nagyon nehéz intézkedni egy külföldön elhunyt magyar állampolgár ügyeiben, különösen akkor, ha egyedül élt kint. És mivel Gergő halála ügyében rendőrségi és ügyészségi nyomozás is folyik, minden rendkívül lassú és bonyolult. És nagyon odafigyelnek az olaszok, hogy minden szabályt betartsanak, hiszen Gergő közszereplő volt, politikai aktivista. Itt most nem lehet hibázni.

Ez az aprólékosság viszont nagyon nehezíti és lassítja a dolgokat. Akire most nagyon számítunk, az Gergő ügyvédje, hogy a lehető leggyorsabban és a legnagyobb odafigyeléssel intézkedik Gergő minden ügyében. Nagyon sok mindenhez csak neki van felhatalmazása.

Én magam is nagyon nehezen viselem ezt a lassúságot és a hatalmas bizonytalanságot, így megértem az aggodalmatokat! Naponta írtok leveleket, kérdéseket. Kérlek, még legyetek egy kis türelemmel! Mihelyt többet megtudok / megtudunk, azonnal fogok / fogunk újra jelentkezni. Sajnálom, hogy egyelőre csak ennyi hírrel tudok szolgálni Nektek! De az ügyek intézés alatt állnak.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 110 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gonella
2022. február 16. 20:00
már nagyon hiányzott a picsogásod a semmiről, pedig hg olyan csendesen belecsúszott a feledésbe már, ám neked kényszeresen föl kellett böfögnöd a semmit.
csabi57
2022. február 16. 18:33
T. Perintfalvi Rita! Homonnay míg élt, minden itteni szerepléséhez fűztem egy kommentet nem tetszésem jeléül. Meghalt. Hagyjuk békében nyugodni. Ön egy összeférhetetlen teológiát végzett, de nem teológus, és némber. Mi sokan, míg élt nagyon nem szerettük, de meghalt, hagyjuk békében.
monalisi
2022. február 16. 12:02
Nagyon próbálkoznak, hogy valami terhelőt tudjanak ezzel kapcsolatban a jobboldalra kitalálni. Viszont akkor tudnák legjobban megtartani az emberi méltóságát, ha szép csendben búcsúznának el tőle. Ha nem így lesz akkor csak ürügyként használják.
misi1962
2022. február 16. 11:35
kit érdekel hol temetik el!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!