Az biztos, hogy komoly bajok vannak Magyarországon

2022. február 21. 11:22

Lehetne azért kérni, hogy ne állandóan ugyanazok az újságírók panaszkodjanak diktatúrára?

2022. február 21. 11:22
null
Outsider
Facebook

„Az biztos, hogy komoly bajok vannak Magyarországon a sajtószabadsággal és bár az erdélyi állapotokat természetesen nem ismerjük annyira, mint a hazait, de ott sem lehet túl szívderítő a helyzet. Van ok tehát bőven a panaszra, de lehetne azért kérni egy apró olyat, hogy ne állandóan ugyanazok az újságírók panaszkodjanak diktatúrára és ellehetetlenülésre, akiknek mindig van munkájuk, hozzá fizetésük (a végkielégítés után, persze), vagy helyette/mellé külföldi ösztöndíjuk/egyéb díjuk? Reméljük, lesz sok támogatója a transindexből lett transtelexnek, és megmaradnak, csak ne csináljanak már ők is úgy, mintha ez valami váratlan hősi cselekedet lett volna, nem pedig egy hónapok alatt felépített stratégia slusszpoénja.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kovsa
2022. február 23. 16:12
Mégis, mit várhatna az ember egy laptól, aminek a főszerkesztőjét (Dull) Unalmas Szabolcsnak hívják. (Második jelentés: buta.)
okoskodó fórumlakó
2022. február 21. 20:47
Szombathy Pál (a cikket ő írta ugyanis) egyre szimpatikusabb.
cutcopy
2022. február 21. 16:54
Igen, jó lenne ha végre már bejelentkezne néhány alig kivehető szófoszlány erejéig egy ismeretlen újságíró segélykiáltása a magyar sajtóelnyomás sötét tengeréből..
Szittya66
2022. február 21. 16:14
Emlékszünk ugye, hogy mennyire kiegyensúlyozottak voltak a média viszonyok baloldali kormányok idején? "Ha tévé kell nekik, vegyenek egyet maguknak"- Medgyessy Péter
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!