Márki-Zay Péter sajtótájékoztatót hirdet a Gellért-hegyre

2022. február 22. 13:19

Úgy megküldi a kisdedet, hogy valahol Csepel környékén érhet a Dunába.

2022. február 22. 13:19
null
Nem kinövöm hanem ez egy komoly politikai mozgalom
Facebook

„Márki-Zay Péter sajtótájékoztatót hirdet a Gellért-hegyre. Felsorakoznak az újságírók, amire a miniszterelnök jelölt felvezeti, hogy a választás tétje mindennél nagyobb, majd illusztrációnak lerak egy kéthónapos csecsemőt. Hátrébb lép párat, majd nekifutásból, külsővel úgy megküldi a kisdedet, hogy valahol Csepel környékén érhet a Dunába.

»Ez fog történni a jövőnkkel, ha áprilisban a Fidesz nyer!« – mondja, majd elsétál.

Síri csend és döbbenet. A felvételeket meglátva Rákay Philip szívrohamot kap és kifordul a foteljéből. A jelölt népszerűsége olyan meredeken zuhanni kezd, hogy a farkasréti temető kénytelen figyelmeztetést kiadni, miszerint félő, hogy április harmadikán még a holtak is kikelnek a sírjukból behúzni két X-et a Fideszre.

Fél óra múlva a kommentek között az MZP fanok:

»na hát ez így nem egészen pontos, fontos hogy a teljes kontextust nézzük, mert ha belegondolunk csak azt akarta illusztrálni hogy«

Fotó: Facebook

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ThunderDan
2022. február 23. 16:14
:))))))))))))
Vallasz Vilmos
2022. február 23. 06:52
Hát a vár területe már foglalt, pedig szívesen rázná ott a középkori harcosok kardját és ordíthatná, hogy EU rabszolgaságot minden magyarnak.
Lajoss
2022. február 22. 16:40
Ez egy új,neres semmi. Ez minden?! :)
states
2022. február 22. 16:00
Miért nem a Himalájára? Azt a fél ország tutira támogatná.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!