Milyen pompás játék a politikai körbekerítős

2022. február 03. 13:47

Magyarország rákfenéje, hogy értelmiségének nagy része muszájból kötődik Brüsszelhez, Washingtonhoz.

2022. február 03. 13:47
null
Szentesi Zöldi László
Facebook

„Sokan a nyugati véleményt osztják az orosz-ukrán viszályban. Elmondják, hogy izé, meg blabla és a többi. Előre tudom, mit fognak mondani.

Aztán megjönnek az oroszosok, ők a változatosság kedvéért meg azt mondják, hogy izé, blabla és a többi. Előre tudom, mit fognak mondani.

Tessék mondani, vannak itt olyanok, akik a magyar érdeket nézik ebben a konfliktusban? Akik azzal kezdik, hogy mi a jó nekünk, és mi nem?

Magyarország régi rákfenéje, hogy értelmiségének nagy része muszájból kötődik Bécshez, Konstantinápolyhoz, Berlinhez, Moszkvához, Brüsszelhez, Washingtonhoz, Jeruzsálemhez. Mindenkinek vannak kedvenc fővárosai, idegen kultúrái. Ezeknek hódolnak, ezekhez vonzódnak, a hazaihoz nem annyira.

Én a magyar oldalon vagyok, magyar nézőpontot választok. Nem azért, mert bunkó vagyok, hanem azért, mert magyarnak születtem.

És persze, én kérek elnézést.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csjanos
2022. február 04. 12:23
....egyetértek...talán csak annyi hogy a libsiket ki kényszeríti hogy oda húzzanak?...
Vakfolt
2022. február 04. 11:32
A nagy nyugatimádók meglátásom szerint három lépésben kaptak mattot imádatuk tárgyától, az első, mikor a szabadkőművészeink azt hitték, hogy majd Trianon helyett valami kurvajóság lesz, a második 56, mikor simán cserbenhagytak és odadobtak a ruszkiknak, a harmadik a rendszerváltás, mikor szarrá rabolták az országot a demokráciáról rizsázva. A komcsik is ugyanezt a faszba guggolást élték át, csak más sorrendben, a tanácsköztársaságukat a Vörös Hadsereg hagyta cserben, hiába nyomultak Bártfáig, másodszor a málenkij robotra elvtársakat is vittek nem csak minden ingóságot, és Trianont csak annyiban módosították, hogy nem a cseheké lett Kárpátalja, hanem az övék. És még mindig imádják hazug kirablóikat.. szánalmas. A mesében a két kicsi bocs, akik a rókának adták osztásra a sajtjukat, legalább rájönnek, hogyha jó testvérek lettek volna, nem járnak pórul.. de ezek sose.
Pelso j.
2022. február 04. 06:59
Neked a magyarságod, -jó esetben-, másodlagos. Propagandista vagy, pártelitet szolgálsz, semmi több.
simonvitéz
2022. február 03. 17:46
Mi az hogy "muszájból"? Már ha a hazaárulást, nemzetellenességet jó pénzért muszájnak tekintjük, akkor igen. De csak akkor.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!