Miért nem mondjátok meg nyíltan?

2022. február 03. 11:07

Miféle új korszakról beszélsz, Péter, amikor még az égből is a levitézlett kommunisták potyognak?

2022. február 03. 11:07
null
Volner János
Facebook

„Egymást érve keringenek azok a hírek a hatalmas média-univerzumban, melyek arról számolnak be, hogy a baloldali összefogás lassan szénné égő üstököse, Márki-Zay Péter folyamatosan a 2010 előtti balliberális politikai garnitúra meghatározó alakjaival egyeztet, vagy nevezi ki őket vágyott kormánya különböző kulcspozícióiba. Legutóbb a Bajnai Gordon baloldali ex-kormányfővel való londoni egyeztetése kavart némi port.

Mi már ilyeneken meg sem lepődünk, mert akinek ennyi nyilvánvaló jelből nem válik világossá, hogy egy esetlegesen hatalomra jutó Márki-Zay kormány gyakorlatilag egyet jelentene a kommunista utódpártok és a szélsőliberálisok hatalomba való visszakapaszkodásával, azzal már tényleg nem lehet mit kezdeni. De nem is ez a legzavaróbb, ugyanis a jelenleg érvényben lévő demokráciaértelmezés szerint – sajnos – kommunista utódpártok és nemzetellenes szélsőliberálisok is a politikai élet részei lehetnek, így ha a többség őket akarja, hát lelkük rajta. (Aztán persze, majd lehet bánkódni.)

A legzavaróbb azonban az, hogy Márki-Zay-ék minderről hazudoznak, és nem vallják be nyíltan a saját választóiknak sem, hogy ez az egész a 2010 előtti balliberális garnitúra hatalomvisszaszerzési- projektje. Se nem több, se nem kevesebb.

Ehelyett mindenféle »új korszakról« »valódi rendszerváltásról«, meg »nemzeti egységkormányról« hadoválnak. Miféle új korszakról beszélsz, Péter, amikor még az égből is a levitézlett kommunisták potyognak?”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ernie Pantuso
2022. február 04. 07:28
Volner kezd nagyon szimpatikus lenni, azt hiszem a Fidesznek adok még négy évet, hogy rendberakja a tartozását az elszámoltatással. Ha továbbra is marad ez a puhapöcs politika akkor legközelebb elszavazok. És aláírom, hogy jól dolgozik a Fidesz, de ezt a sok hazaárulót, liberális rügyeket az iskolákban, egyetemeken rendbe kellene rakni mielőtt nem késő.
szürkeSzarvas
2022. február 03. 18:28
Jól beszél a kutyás rendőr. És a csalitosbe is-könnyiteni a "coyonján"(spanyol)-nem a Gulyás Marcival ment-akit a MárkiMárk imád-hanem 1 jólkinéző frakciójogász rimával.. Azert ez lényeges külömbség! :)
amca
2022. február 03. 17:22
Moschlék nevű komcsiknak állibsuknek mondanám.. 2010 2014 2018 2022 2026 2030 i tako daljeje..
nempolitizálok
2022. február 03. 16:36
Volner az egyetlen volt jobbikos aki nem áruló. Amúgy még a rizsája is jó.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!