Márki-Zay Péter ismét a határon túli magyarokat támadja

2022. február 16. 17:28

Legújabb kirohanásában nemes egyszerűséggel csalóknak bélyegzi a külhoni magyarokat.

2022. február 16. 17:28
null
Zsigmond Barna Pál
Facebook

„Márki-Zay Péter, a baloldali főjelölt ismét a határon túli magyarokat támadja. Legújabb kirohanásában nemes egyszerűséggel csalóknak bélyegzi a külhoni magyarokat, azzal vádolja őket, hogy a halottak nevében is szavaznak és megvonná tőlük a szavazati jogot.

Ezen újabb megdöbbentő felvetése azon túl, hogy súlyosan alkotmányellenes, a gyurcsányi boszorkánykonyha hangulatát idézi, hiszen a baloldal 2004. december 5-i gyűlöletkampányához hasonlóan ki akarja zárni a nemzetből a külhoni magyarokat.

Miután a határon túli magyar elöljárók nem dőltek be Márki-Zay Péter mézes-mázos, hamis szavainak és a múlt héten napvilágra került polgármesteri levél alapján egyértelműen jelezték, hogy nem kívánnak vele találkozni, »Mini Feri« bosszút esküdött és hadat üzent a külhoni magyaroknak. Ahogy a határon túli magyarok, úgy az anyaországi magyarok sem kérnek a gyurcsányi megosztás politikájából. Elegünk van abból, hogy mindenfélének lehordja a nemzeti tábort.

Az áprilisi választásoknak a nemzet jövője szempontjából is hatalmas a tétje. Meg akarjuk őrizni az elmúlt tizenkét évben kialakult nemzeti egységet. Egyszer és mindenkorra a történelem süllyesztőjébe kell küldenünk a baloldali gyűlöletpolitikát!”

Nyitókép: Kisbenedek Attila / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2022. február 17. 15:35
Barnus,ti vagytok a csalók,amikor ezerszám küldtök halottaknak szavazócédulát..
nyugalom
2022. február 16. 21:32
Es varjak aszavazatukat?
CyberG
2022. február 16. 18:54
Fideszesek mindenki menjen aláírni a Kétfarkunak, meg a helyi függetleneknek stb. hogy jelöltet tudjanak állítani. Mert ha pl. egy MKKP-s lemegy az országos listára szavazni, és nincsen egyéni jelöltje valószínűleg be fogja húznia moslék jelölthöz az X-et, ha van MKKP-s akkor meg nagy valószínűséggel nem a moslékosra adja le. Anyámat ma elmentünk az MKKP Érd és Térségének aláírni... kb. 180-hál tartanak. A kis hölgy egy kifejezetten kedves, udvarias és szimpatikus hölgy, a segítője is egy tök normális fiatalember volt. Nincsen olyan dimenzió amibe nem lenne jobb választás mint Bősz "kurva erős kép" Anett. A Fidesz szavazók kb 10-szer többet hallanak az MKKP-rol, mint a moslékos hívek. A független objektívnél, úgy tesznek mintha nem is léteznének. (Egyébként alá fogunk írni a moslékból kizárt dr Asztalos Évának is. Ő volt az, aki felépítette a helyi DK-t, majd közölték vele fél éve köszönjük eddigi munkádat előválasztáson nem te leszel a jelöltünk, nem is indulhatsz. A komplett alapszervezet több tucat önkéntes, mostantól Bősz Anettnak fog kampányolni... ) E Egy ilyen kiélezett körzetben, ha csak Asztalos, és az MKKP-s hölgy csak pár százat elvisz B."kurva erős kép" Anettöl az bebiztosíthatja a győzelmet.
Ildikó99
2022. február 16. 18:47
Olyan jókat nevetek itt
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!