Márki-Zay hergel, hergel és hergel

2022. február 12. 19:32

Ez lenne az az elfogadó baloldal? Ez az európaiság? Mert ha ez az, akkor én nem kérek belőle!

2022. február 12. 19:32
null
Bohár Dániel
Bohár Dániel
Origo.hu/888

„Demagógia hazugságokkal megtűzdelve – ez az, amit Márki-Zay tud.

Tatabányán a kapitány szája túl is habzott, amely azt eredményezte, hogy még a szokott demagógiát is tudta fokozni némi erőszakkal.

Márki-Zay Péter a monológját kinyilatkozva több alkalommal és megszólított engem. Többször utalt rám. Azt nehezményezi, hogy korábban bemutattam neki, hogy miket állított és kértem az 5 millió forintot. Azonban a kapitány nem a pénzt adta, hanem kihívott vitára. Véleményem szerint azonban nem sok értelme van vitatkozni egy olyan emberrel, aki a saját szavait is letagadja.

Na, de annyira megsértődött azon, hogy visszautasítottam a kihívását, hogy több alkalommal elmondta a tatabányai közönségnek, hogy én nem akarok vele egy asztalhoz ülni. Ennek az eredménye aztán az lett, hogy a tatabányaiak verbálisan rámtámadtak és szidalmaztak. Márki-Zay felhergelte őket és a feszültségüket rajtam vezették le. Az egyik biztonsági őre még »majomnak« is nevezett.

Nyugi, bírom. A problémát onnan közelíteném meg, hogy Márki-Zay vélhetően nem képes felfogni a szavainak az erejét. Ugyanis – tapasztaltam – amit mond azt mások komolyan veszik. Ha felhergeli az embereket ellenem, akkor azok belém kötnek.

Ez az a szeretetpolitika, amit meghirdetett a kapitány?

Úgy látom, hogy Márki elérte a mélypontot. Ennél aljasabb húzás már csak az lehet, hogyha újságírókat üt meg vagy veret meg minket az embereivel. A nyomai ennek is láthatóak, hiszen Heiter Dávid kollégámat már jól meglökdösték Márki-Zay őrei.

Ez lenne az az elfogadó baloldal? Ez a tolerancia? Ez az európaiság?

Mert ha ez az, akkor én nem kérek belőle!”

Nyitókép: John Thys / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Agrippa
2022. február 13. 12:02
Márki-zay szeretetpolitikája? WTF? Szeretetpolitika vezérli akkor is, mikor a nőket rossz helyesírás alapján azonosítja? Tényleg, ilyenkor hol vannak a harcos feminista szervezetek?
Prague
2022. február 13. 08:18
Bohar! Te egy undorító szarkevero hernyó vagy. Húzzál bele, mert már nincs sok időd mocskolódni. Mi lesz veled te kis hányadek? Nem kapsz felületet sehol...éhen fogsz halni, mert ugye dolgozni nem szeretsz...
Lajoss
2022. február 13. 07:03
Felismertek,Dani? :)
pumuklik
2022. február 12. 21:40
Lehet, választások utáni polgárháborura hangol?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!