Magyar katonai repülő Ukrajnába szánt fegyvereket szállít

2022. február 28. 17:24

Orbán Viktor megint hazudott.

2022. február 28. 17:24
null
Márki-Zay Péter
Facebook

„Magyar katonai repülő Ukrajnába szánt fegyvereket szállít. Orbán Viktor megint hazudott. A Pápán állomásozó NATO Nehéz Légiszállító Ezred egyik magyar felségjelzésű C-17 repülőgépe 50 darab német Panzerfaust-3 páncéltörőt 200 rakétával, 400 darab Stinger légvédelmi rakétát szállít Hollandiából Ukrajnának. 100 darab mesterlövész puska is van a gépen 30 ezer tölténnyel, illetve két aknakereső tengeri búvárhajót.

Orbán Viktor letagadja a magyar katonai részvételt, miközben áldozatot és kockázatvállalást kér a magyar katonáktól. Mindezt egy olyan célért, egy olyan idegen hatalom érdekében, amit nemzete és szövetségesei elárulásával, propagandával, kémbankkal és számos más módon is támogat. Ilyet a magyar kormány nem tehet. Ilyet a világ egyetlen kormánya sem tehetne. Ez a katonáink elárulása. Hazaárulás.”

Fotó: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 259 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
uszti89
2022. március 01. 21:14
Szegény Viktor nem tudta titokba tartani, hogy vett a lengyel piacon az oroszoktól 20 atombombát, amit most "ukrán barátainknak" titokba szállít le.
Nagyhuba1
2022. március 01. 17:01
Lehet szép családja,lehet iskolája de képességei nem haladják meg egy 6 általános végzettséggel rendelkező képességeit. Vagy csak szimplán botrányosan ostoba.
njohn
2022. március 01. 16:49
Peti ! és csak egy kis MATEK számodra is: Kevesebb gázt kell fogyasztani ??? Mennyivel kell kevesebb gázt fogyasszon az a család, aki most 60 m3-gázt fogyaszt, és 7200 forintot fizet , ám rezsicsökkentés nélkül ITT ÉS MOST 43200 forintot fizetne érte ?????? Hogy ugyanúgy a 7200 forintot fizesse PIACI ÁRON, akkor csupán 10 m3 jutna egy hónapra ( napi szinten 330 liter gáz) . Vagyis ebben csupán 1 perc tusolás/zuhanyzás lehetne 4 főnek hetente 2 alkalommal, illetve 15 percnyi gáztűzhelyhasználat. Örülök hogy felvilágosíthattalak.
njohn
2022. március 01. 16:23
iába no, Peti , magas ez neked. Inkább azon tanakodj a Fekete-Győr Andrástokkal, hogyan lehetne a háztetőre építeni működőképes napelemes-atomerőműveket, amivel kiváltjátok az orosz földgázt. Azért mielőtt kinyitod a szádat, és marhaságokat hordasz össze, nem ártana informálódnod. A Nehéz Légiszállító Ezred (HAW) a Magyar Honvédség Pápa Bázisrepülőtéren települt nemzetközi légi szállító katonai szervezet. A Stratégiai Légiszállítási Képesség (SAC)-program részeként 2009. július 27-én került sor a repülőezred hivatalos aktiválására. A SAC-program által vásárolt és működtetett három C–17 Globemaster III típusú légijármű magyar felségjel alatt repül. A Nehéz Légiszállító Ezred parancsnoka jelenleg a Norvég Királyi Légierő egy ezredese, személyi állományát a 12 tagország (Bulgária, Észtország, Finnország, Magyarország, Litvánia, Hollandia, Norvégia, Lengyelország, Románia, Szlovénia, Svédország, Amerikai Egyesült Államok 155 katonája alkotja. A SAC nemzetek ideiglenes vagy állandó beosztásokba delegálhatnak személyzetet a Nehéz Légiszállító Ezred számára. Szóval újra: A Nehéz Légiszállító Ezred (HAW) a Magyar Honvédség Pápa Bázisrepülőtéren települt nemzetközi légi szállító katonai szervezet. A Nehéz Légiszállító Ezred (HAW) a Magyar Honvédség Pápa Bázisrepülőtéren települt nemzetközi légi szállító katonai szervezet. A Nehéz Légiszállító Ezred (HAW) a Magyar Honvédség Pápa Bázisrepülőtéren települt nemzetközi légi szállító katonai szervezet. A Nehéz Légiszállító Ezred (HAW) a Magyar Honvédség Pápa Bázisrepülőtéren települt nemzetközi légi szállító katonai szervezet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!