Lehet, hogy Orbánnak tényleg bejön Gyurcsány?

2022. február 18. 20:06

Legalábbis a volt miniszterelnök nem zárja ki ezt az opciót.

2022. február 18. 20:06
null
Föld S. Péter
Hírklikk

»Apukám, kezdem azt hinni, hogy tényleg bejövök neked. Nem én akarok visszatérni, hanem az ország Európába. Tudom, hogy ezt egy porcikátok sem kívánja.« Ezt kommentelte Gyurcsány Ferenc a Facebookon Orbán Viktor bejegyzése alá.

A miniszterelnök ugyanis egyre intenzívebb internetes jelenléte újabb állomásaként legutóbb azzal örvendeztette meg híveit, hogy közölte velük: »Gyurcsány készen áll a visszatérésre. És ha visszatér, visszavisz oda, ahová egy porcikánk se kívánkozik«.

Orbán eddig nem válaszolt Gyurcsány bejegyzésére, így csak találgatni tudjuk, hogy tényleg bejön-e neki a volt miniszterelnök. És ha nem, vagy ha igen, akkor miért mondja, hogy Gyurcsány (és Bajnai) visszatérésre készülnek.

Persze, költői a kérdés, tudjuk a választ: arról van szó, hogy Orbán már megint nem mond igazat. Ő ugyanis egy percig sem gondolja, hogy Gyurcsány visszatérésre készül, de mégis ezt mondja, mert a Fidesznél most a DK elnökének a neve a hívószó. Vele lehet riogatni a népeket, közülük is főleg a valódi hírektől elzárt, információs karanténban tartott tanulatlanokat. Mari nénit Rémrettentőn, Józsi bácsit Békésborzadályon. Ha a migránsok kifújtak, akkor még mindig ott van Gyurcsány, akit bármikor elő lehet húzni a kalapból és rettegtetni vele a nemzetmegvezető által becsapott ostobákat.

A gyurcsányozáshoz nincs szükség Gyurcsányra.”

Fotó: ATTILA KISBENEDEK / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
akiaki
2022. február 19. 19:33
makimaki! egyre ritkábban vagy itt!
zsanett-kúnrum
2022. február 19. 17:52
"Gyurcsány készen áll a visszatérésre. És ha visszatér, visszavisz oda, ahová egy porcikánk se kívánkozik".
nemmondom
2022. február 19. 15:25
Gyurcsány bunkó kiszólását tovább görgeti ez a 70 éves, a Neoprimitív együttes volt tagja.
vajda.
2022. február 19. 14:12
Ki ez a nagyonbunkó Föld - gyökér?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!