Kossuth nóta

2022. február 04. 15:51

Nemcsak a gáz árát kellene befagyasztani, de az oroszok seggének a nyalását is – mondta a taxis.

2022. február 04. 15:51
Csillag István
Csillag István
Népszava

„Érzékelték a taxisok hangulatváltozását? Ritkán utazom taxival, most is csak az kényszerített erre, hogy térdemben lévő Baker ciszta megrepedt, és járásom nem volt a régi. Ez az esemény éppen elég induló sztori volt ahhoz, hogy a sofőrrel beszédbe elegyedjünk.  

Szerencsére a szigorú maszkviselés, meg a hideg idő miatti kötött sísapka elég volt ahhoz, hogy „felismerhetetlenné” váljak. Kiderült, hogy sofőröm „szintén zenész”, már ő is átesett artroszkópos térdműtéten, így önfeledten csevegtünk a kórházba vezető úton. A sorstársi kapcsolat bátorított fel, hogy megkérdezzem, a benzin árának befagyasztása valóban fellendítette-e a taxizást, vagy másképpen: megfordult-e az emelkedő benzinárak miatti forgalomcsökkenés?

A válasz meglepett. Sofőröm felcsattant: nem csak a gáz árát kellene befagyasztani, de az oroszok seggének a nyalását is – mondta. Aztán folytatta: a benzin ára – mi, taxisok aztán tudjuk – mozog, azt nem lehet egyszer befagyasztani, egyszer meg szabadon engedni. El kell dönteni, hogy mi a rendszer, és mindenki tartsa magát ahhoz. Ám ha háborúba kavarodunk, azt nem lehet egyik napról a másikra befagyasztani.

Némileg döbbenten, némán ültem néhány pillanatig, aztán megkérdeztem: mire gondol? Arra gondolok, hogy ne nézzék már hülyének az embereket, hogy a kazahoknál is Soros kavarta a balhét, és ezért vonultak be az oroszok, és hogy mi ezzel a szöveggel nemcsak egyetértünk, de papagájkommandó módjára még ismételgetjük is. Mit keres Moszkvában Orbán, amikor az oroszok talpig fegyverben csak az ürügyre várnak, hogy támadjanak? – dohogott tovább.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 78 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kohazi
2022. február 05. 15:06
Szerintem ez nem taxis, volt ez a hülye fél részegen a saját emberével beszélgetett. Ez szégyen a taxisokra nézve.
Magnólia
2022. február 05. 14:03
Ej-ej Csillag papa, nehogy az általad nyalt seggek pofán vágjanak, így utólag, te aljadék.
llnnhegyi
2022. február 05. 10:21
Csillag, a bukott libbcsikommcsi politikus még mindig hazudik!
olajfa1
2022. február 05. 09:37
Amikor miniszter voltál AKKOR TE NYALTAD Putyin SEGGÉT LEG SZORGALMASABBAN!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!