Botrányról botrányra bukdácsol a baloldal

2022. február 17. 18:42

Márki-Zay kijelentésénél már csak a magyarázkodása szánalmasabb, mikor letagadja, amit mondott.

2022. február 17. 18:42
null
Kaszab Zoltán
Vasarnap.hu

„Pár hét, talán pár nap kell csak hozzá és eljutunk oda, hogy a baloldal országgyűlési képviselő-jelöltjei kérni fogják, hogy saját kapmányuk érdekében Márki-Zay Péter inkább ne »segítse« a munkájukat. Szegény Steinmetz Ádám is jobban járt volna, ha már a múlt héten így tesz.

Ahol ugyanis Márki-Zay Péter feltűnik, ott az éppen aktuális jelölt mellett mond valami olyan botrányosat, hogy akinek a segítségére érkezett, annak esélye sincs pozitív színben bekerülni a hírekbe. Legutóbb a baloldal Jobbikos marcali jelöltje, az olimpiai bajnok vízilabdázó Steinmetz Ádám járt így, akinek kampányrendezvényén Márki-Zay azt találta mondani, hogy – idézet következik –

»azt, amit Orbán Viktor egy személyben megtestesít, ezt a szivárványkoalíciót úgymond, a liberálisokat, a kommunistákat, a konzervatívokat és a fasisztákat, ezt mi a szövetségben külön-külön képviseljük. Gerinces emberként mindenki megtarthatja a saját világnézetét, a saját álláspontját.«

Hont Andrással értek egyet, aki szerint Európában ilyenkor szokott egy politikai karrier véget érni. Az elmúlt években, lassan már évtizedekben ugyanis közmegegyezés alakult ki arról, hogy a fasiszta és a náci jelzőt nem használjuk útón útfélen, hiszen ezzel éppen azt érjük el, hogy kisebbítjük ezeknek a szörnyű rezsimeknek az embertelen rémtetteit. Ahogyan arról is közmegegyezés volt, hogy a fogyatékkal élőket nem használjuk negatív szövegkörnyezetben, jelzőként másokra, hiszen ezzel valójában nem is azt sérjük meg, akire használjuk, hanem azokat az embereket, akik ugyanolyan életet élnek, vagy próbálnak élni, mint ép társaik és a társadalom többsége ebben segíti is őket.”

Nyitókép: YouTube

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gyzoltan
2022. február 18. 06:52
"...ugyanis közmegegyezés alakult ki arról, hogy a fasiszta és a náci jelzőt nem használjuk úton útfélen, hiszen ezzel éppen azt érjük el, hogy kisebbítjük ezeknek a szörnyű rezsimeknek az embertelen rémtetteit." Túlzásba azért ne essünk! A szörnyű rezsim, az embertelen rémtettek kifejezés egyértelműen a zsidó bolsevizmust illetik, privilégium! A fasizmus, a náciizmus, következmény, visszhang, vagy visszfény, átvett módszerekkel... -ami még nem kitárgyalt, közmegegyezésről nem beszélhetünk...
garabonciás
2022. február 17. 22:25
Higgyük el, hogy ez a balos szavazótábort meg sem érinti. Ha el is jut hozzájuk bármi, a fidesz manipulációinak tekintik az egészet. Aki nem hiszi, az olvasson baller portálokat és hozzászólásokat.
pumuklik
2022. február 17. 21:04
Tipikus lókupec mentalitás! Cigányvér!
VeJoLa
2022. február 17. 20:38
Aggaszt, hogy jól eldagonyázunk MZP ostobaságában, holott a "mögötte" fenekedő ződveres globalizmusra kéne odafigyelnünk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!