A gyűlölet először szavakban, majd tettekben mutatkozik meg

2022. február 23. 11:06

Ezért kell felszólalnunk, amikor valakit bőrszínűk vagy vallásuk miatt megbélyegeznek.

2022. február 23. 11:06
null
Karácsony Gergely
Karácsony Gergely
Facebook

„2009. február 23-án, tizenhárom évvel ezelőtt, Tatárszentgyörgyön előre megfontolt szándékkal brutálisan kivégeztek egy 27 éves férfit és 5 éves kisfiát. Az egyetlen bűnük, hogy roma származásúak voltak. A gyilkosságot semmilyen szolidaritás, kiengesztelés nem követte. Pedig ennek a napnak örök mementóként kellene szolgálnia, bizonyítékul arra, hogy a gyűlölet először szavakban, majd tettekben mutatkozik meg. Ezért kell azonnal felszólalnunk, amikor valakit bőrszínűk vagy vallásuk vagy bármi más miatt megbélyegeznek. Sajnos nagy elmaradásunk van ebben, és sokkal tartozunk azoknak, akik valaha kirekesztettnek érezték magukat Magyarországon.”

Nyitókép: Földházi Árpád

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cutcopy
2023. augusztus 22. 12:18
És ennek mi köze a főváros csődjéhez blfsz..?
Abuszos
2022. február 24. 16:24
Ne foglalkozz ilyesmivel Gejgőke. A lényeg hogy a klímavészhelyzet ki van hirdetve.......bár ezen kívűl más nem is nagyon történt, ami a nevedhez fűződne.
Robertoo
2022. február 23. 21:58
"Ezért kell felszólalnunk, amikor valakit bőrszínűk vagy vallásuk miatt megbélyegeznek." Kinek kell felszólalni, te hazug senkiházi? Most hirtelen aggódsz mások iránt, hogy jön a választás? Gerinctelen sz@rdarab. Menj haza a feleségedhez, kérdezd meg mit kell majd mondanod holnap!
Unknown
2022. február 23. 18:50
Pontosan! Ezért sem szavazok rátok! A pozitív diszkrimináció a legszemetebb elnyomási módszer ugyanis!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!