Én Bödőcs Tibort jelöltem volna a köztársasági elnöki posztra

2022. február 14. 20:31

Legalább jót szórakozhattunk volna – 15 percig…

2022. február 14. 20:31
null
Juszt László
Juszt László
Facebook

„Félreértés ne essék! Mindkét urat, – akiket az ellenzék jelölt a köztársasági elnöki posztra – nagyon tisztelem. Talán nem orrolnak meg, ha barátomnak is nevezem őket. De nem értem sem őket, sem az őket jelölőket. Hiszen egy fantasztikus, gazdag, példamutató életút vége felé felvállalnának egy olyan méltatlan szerepet, aminek a kimenetele nem kétséges.

Aszisztálnak egy ocsmány cirkuszhoz. Közülük az egyik majd kénytelen lesz gratulálni egy olyan valakinek, aki a lába nyomába sem ér. Vessenek meg! Én az ellenzék helyében nem hoztam volna egyik urat sem ilyen gyalázatos helyzetbe. Viszont ha már cirkusz, – mert ez a köztársasági elnök választás nem más – akkor én Bödőcs Tibort jelöltem volna. Ezzel egyfelől helyére teszem az egészet, másfelől viszont legalább jót szórakozhattunk volna – 15 percig…”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 82 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Frutti
2022. február 16. 09:37
Én Hack Pétert jelöltem volna köztársasági elnöki posztra.
kaltran
2022. február 15. 13:58
No ez itten a gond. Te csak szórakozni akarsz az egész országgal.
vemiko
2022. február 15. 12:53
csak az val lacika, hogy senki nem kérdezte hogy kit hova jelölnél..... a bolsi múltaddal és a családod történetével ékeskedj inkább... a nemzet szégyene vagy, örülj annak amit lenyúltatok.... ozt csókolom!
Jaja
2022. február 15. 12:50
Pacalképü Juszt! Mit akarsz te jelölgetni? Kussoljál inkább!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!