Három évnyi reménytelen szerelem után találtak viszonzásra az érzelmeim

2022. február 14. 20:51

Ő életem igazi nagy szerelme.

2022. február 14. 20:51
null
Márki-Zay Péter
Facebook

„Elkezdődött a Házasság hete, melyet a keresztény egyházak és civil szervezetek széles körű összefogásával immár tizenötödik alkalommal rendeznek meg hazánkban is.

Felíciával 28 éve vagyunk boldog házasok. Gimnáziumi osztálytársak voltunk, s három évnyi reménytelen szerelem után találtak viszonzásra az érzelmeim. Ő életem igazi nagy szerelme, hét gyermekem édesanyja, akivel remélem, hogy egymás mellett kitartva, nagy családot felnevelve fogjuk leélni az életünket.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 200 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rúzabandi
2022. február 15. 15:33
Szegény asszony, részvétem felé,, de a minap még csak hat gyerkőcöt ismertél el,,,,,
matykox
2022. február 15. 15:28
Gratulálunk és egyben politikamentes, nyugodt és csendes visszavonultságban telő éveket kívánunk a Márki családnak. Kanadában sokkal kisebb a népsűrűség, mint errefele.
sztyepuska
2022. február 15. 14:21
Szegény asszony ! Milyen élete lehet ?
Selamat
2022. február 15. 13:43
Ne bántsátok Márkizaj feleségét. Ő nem az a szörnyeteg gyurcsányné, aki még a férjénél is undorítóbb lény a magyar haza és nép elárulasa és kiárusítása miatt. Amíg ez nem derül ki Márkizaj feleségéről, békén kell hagyni. Egyébként nem is csúnya. Az meg a semmire se jó ellenzék semmire se jó Márkizaj 2 hülye gyámjának hülye ötlete kellett legyen, hogy felhozzák ezt a proli szíveket megdobogtató magánéleti dolgot. Ha már nincs semmi más, akkor jönnek az olyan proli szíveket szaggató események, mint mikor gyurcsánynak eldugnak a Rózsadombon egy gyereket, had találja meg, s mentse meg a nyílt utcán való éhhalaltól. Vagy éppen az éhhalál ellen menetelnek a balos milliomosok. De csak miután kimentették már az adóhatóság, meg az ország előli milliárdjaikat. Proli vezetők találták ki proliknak korrekt proli estimesék, vagy éppen alig séták.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!