Ők rombolnak, mi építünk

2022. február 22. 18:50

A rongálókat figyeljük, és megtesszük a szükséges lépéseket.

2022. február 22. 18:50
null
Hajnal Miklós
Facebook

„Ők rombolnak, mi építünk. Elcsépelt, de fontos gondolat, hogy a kampány a demokrácia ünnepe. A villanyoszlopokon sorakozó plakáterdő jelzi mindenkinek, hogy hamarosan mi közösen fontos döntést fogunk hozni. Sajnos nem mindenki gondolja így. Valakinek fontosabb a rongálás, a megsemmisítés, mint a demokratikus verseny.

Ezek a valakik az elmúlt bő egy hétben, a kampányidőszak kezdete óta már sokadjára rongálják meg Egységben Magyarországért választási plakátjait Hegyvidéken és Bel-Budán. Szinte minden plakátunkat megpróbáltak már lerángatni, letépni, vagy átragasztani. Nyilván nem állampolgárokról van szó, hanem sokkal inkább fizetett alkalmazottakról, akik előre meghatározott terv és szlogenek mentén végzik a dolgukat.

Míg a rongálásért fizetnek, a javítást önkéntes aktivisták végzik. Mi többen vagyunk, elkötelezettebbek vagyunk és tisztességesebbek vagyunk azoknál, akik a választást úgy akarják befolyásolni, hogy az egységes ellenzék közös jelöltjének megjelenését próbálják akadályozni. Természetesen nem hagyjuk magunkat – 100 megrongált plakát helyett 120 megtisztítottat teszünk vissza! A rongálókat figyeljük, és megtesszük a szükséges lépéseket.”

Fotó: Földházi Árpád

Összesen 93 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
APESZ72
2022. február 24. 11:53
Tanulatlan segédmunkás. Menjen a gyárba, ott a helye a 3 műszakban, nem állami eltartásban.
Robertoo
2022. február 23. 22:06
"A rongálókat figyeljük, és megtesszük a szükséges lépéseket." Mi ez? Gestapo? Fenyegetőzik az általános iskolás?
kikerics
2022. február 23. 21:07
Mit épitesz Miklós? Most mondtátok le a Sikló felújitását is! Inkább mondjad, hogy elosszátok a pénzt, ami még maradt.
molnarat
2022. február 23. 15:20
Senka Alfonz megszólalt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!