Kudarcos a közösségi költségvetés is

2022. február 18. 16:44

Megint csak a hangzatos ötletek, elképzelések, de a valódi munka hiányzik.

2022. február 18. 16:44
null
Fidesz Budapest
Facebook

„Hónapokkal ezelőtt zárult a főváros első közösségi költségvetése, az eredményhirdetéskor azt ígérték a győztes tervek megvalósítását még tavaly elkezdik, de mégsem lett belőlük semmi. Most is csak ott tartunk, hogy a főváros előterjesztést nyújtott be az olyan egyszerű projektek kapcsán, mint például a kerékpártámaszok létesítése. A legtöbb beígért fejlesztés terén azonban nincs előrelépés: nem tudni, hogy hol tart például a »példamutató« közvécék létesítése.

Érthetetlen, hogy a főváros ennek ellenére meghirdette az újabb programot. Nem kellene előbb valami eredményt felmutatni? Ez ugyanis a képmutatás újabb jele! Megint csak a hangzatos ötletek, elképzelések, de a valódi munka hiányzik. Pedig az önkormányzati cégvezetők milliós prémiumot kaptak tavaly...

Kérdeznénk Főpolgármester urat, hogy ha nem veszi komolyan a saját ötletét, és egyben a budapestiek javaslatait, akkor miért készített el és hirdet meg egy ilyen kezdeményezést?”

Nyitókép: Földházi Árpád

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szittya66
2022. február 18. 18:38
Jó munkához idő kell, a rosszhoz meg még több!
Zsolt75
2022. február 18. 17:28
Van egy szobafestő haverom, nagyon utál dolgozni, de dumában verhetetlen. Szóbanfestőnek hívjuk.
CirmoS
2022. február 18. 17:10
Gyurcsány is a " kormányzása " alatt jóformán hetente bejelentett valamit! Soha egyikből se lett semmi, viszont a pénz mindig eltűnt!!.. Na EZEK csak ennyit tudnak! Nem kérünk belőlük!
AROON
2022. február 18. 17:00
Budapest élvezze Karigeri rátermett vezetését! Megszavazták ,megérdemlik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!