Ez még csak a kezdet

2022. február 09. 14:33

Valamelyik roppant „todományos” portálon olvastam pár éve, hogy a vikingek igazából mohamedánok voltak.

2022. február 09. 14:33
null
Ambrózy Áron
Ambrózy Áron
Facebook

Ez még csak a kezdet. Valamelyik roppant „todományos” portálon olvastam pár éve, hogy a vikingek igazából mohamedánok voltak. Ezt azzal érvelték meg, hogy 8-10. századi sírok mellékletében találtak arabus írással ellátott pénzérméket meg mindenféle ékszereket. Nyilván volt régész-történész elvtárs, aki megpróbálta felvilágosítani a tudós muciológust, hogy ezek a leletek talán azzal lehetnek összefüggésben, hogy a derék vikingek végigrabolták a Földközi-tenger partvidékét, ahol ekkoriban nemcsak az afrikai szakaszon uralogtak a mohamedánok, hanem Ibéria déli részén, Szicíliában és Máltán is. De ez nem hatotta meg a mucit. Talán még előzetes letartoztatásba is helyeztette gyűlöletbeszédért a rút lelkű történészt, aki merészelt szembemenni a legjóeNberebb fantazmagóriákkal.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
annamanna
2022. február 10. 06:16
A VALÓDI ŐSTÖRTÉNETE EZEKNEK A TERÜLETEKNEK ELKÉPESZTŐEN IZGALMAS, EGY ŐSKORI ATLANTISZ TŰNT EL A TENGER ALATT: Prehistoric North Sea 'Atlantis' hit by 5m tsunami https://www.bbc.com/news/science-environment-27224243
Emery4919
2022. február 09. 18:57
Mit szólnak ehhez az oroszok: ezek szerint az első orosz birodalmat mohamedánok alapították. Ahmed Rurik és fívérei.
Box Hill
2022. február 09. 18:47
Én tudományosan megállapítottam, hogy a ballibsi az egy fekete lyuk. Azért nem fehér, mert politikailag korrekt akarok lenni.
zsanett-kúnrum
2022. február 09. 18:25
Hacsak a vikingek
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!