Fonyódon járt Márki-Zay és Steinmetz Ádám

2022. február 14. 08:16

Az olimpiai bajnok Steinmetz vajon melyik meggyőződését őrizgette? A kommunistát vagy a fasisztát?

2022. február 14. 08:16
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog blog

„Fonyódon járt az MZP. Odaállt mellé a Steinmetz, aki mégis csak olimpiai bajnok vízilabdázó volt egykoron, ki gondolta volna, hogy így végzi, ott végzi, MZP oldalán. Azt mondta MZP Fonyódon, hogy ők, az összellenzéki szövetségben egyenként képviselik a liberálisokat, a kommunistákat, a konzervatívokat meg a fasisztákat. És ők olyan gerincesek, hogy meg is tarthatják ezeket a meggyőződéseiket.

Micsoda remek hír! Már csak azt kellene tudni, vajon a Steinmetz, ott állva e mellett az elmebeteg gazember mellett, melyik meggyőződését őrizgette gerincesen? A kommunistát vagy a fasisztát?”

Fotó: Földházi Árpád

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Republik
2022. február 14. 21:56
Azért azt szívesen megnézném ahogy Steinmetz pofán veri ezt a köcsög bayert,akkor megérezné milyen ha egy ilyen olimpiai bajnok helyre teszi!
szürkeSzarvas
2022. február 14. 16:29
Az emberünk rendre produkálja a bizonyitékokat a gúnárnyakú Oszkó definiciojájoz: Futóbolond. Láthatóan. Kifasz bizna rá 1 országot? 1 vállalati büfét sem-amint a féleszű Ferire sem-aki összekeverné az ÁFAkat,amint a kétjegyű prímeket-amikor a kígyók kígyóztak. EZT DOBTA NEKÜNK A GÉP. :)
prinzkarl
2022. február 14. 12:24
Steinmetz jobb lesz ha vigyázz, mert Márky lehuzza a mélyvízbe...
Dorset Naga
2022. február 14. 10:21
Elég gyenge magyarázat ez. Gondolom te is tudod ezt. Mi tudjuk, az a biztos.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!