Rákay Philip Petőfi-filmje a sértettség és hamis tudat szobra lesz

2022. február 04. 09:16

Nem lesz narancs Petőfi kezében, és a Békemenet sem fog a Helytartótanács épülete elé vonulni.

2022. február 04. 09:16
null
Tóth Csaba Tibor
Tóth Csaba Tibor
Mérce

„Nem lesz narancs Rákay »Philip« Kálmán filmjében Petőfi Sándor kezében, és a Békemenet sem fog a Helytartótanács épülete elé vonulni – derült ki tegnap. Amit eddig erről a produkcióról tudtunk, azonban enélkül is sokkoló: rekord összegű, 4,5 milliárdos állami támogatásból készül ugyanis az 1848-as forradalom és szabadságharc költőjéről új életrajzi film. »Kreatív producere« az eddig tüntetés-konferálásból, jobboldali beszélgetős műsorokból és legújabban a nevében a Partizánt idéző, Patriótának elkeresztelt facebookos produkcióiból ismert egykori zenecsatornás műsorvezető lesz.

Az Index Megafon-influenszerrel készített interjújának elején maga a sztár közli, különleges alkalomról van szó, hiszen a kérdések között »nincs tabu«, jöhet a kemény faggatás. Ebből végül annyi lesz, hogy a kérdező, Sümegi Noémi valóban megpengeti a »mi kerül ezen ennyibe« kezdetű dallamot a lantján. Erre Rákay a mohó színészekre és stábtagokra kezd el panaszkodni.”

Nyitókép: Mandiner/Ficsor Márton

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szorgos Lajhár
2022. február 06. 10:28
Egyikről sem. Ha neked R. Kálmán példakép, kövesd, de akkor hagyd el miatta mindenedet.
brekker
2022. február 04. 22:51
Miért kell milliárdokat beleölni egy hazug filmbe?
brekker
2022. február 04. 22:43
Kezd egyre jobban bosszantani a fidesz-faszság, utoljára szavazok rátok. Hogyan lehet történelmi filmet készíteni valakiről, akinek a halálának a körülményeit nem tisztáztátok, pedig minden lehetőségetek meg van rá, hogy tisztázzátok?
brekker
2022. február 04. 22:35
DNS vizsgálat mikor lesz a barguzini csontokról? Manapság már rutinművelet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!