Mi szóltunk, hogy ez csak egy bosszúbizottság

2022. február 17. 17:23

Karácsony bizottságának se jog-, se hatásköre nincs.

2022. február 17. 17:23
null
Fidesz Budapest
Facebook

„Mi szóltunk, hogy ez csak egy bosszúbizottság

A kezdetektől fogva mondtuk, de most már a kormányhivatal is megállapította, hogy Karácsony Gergely bosszúbizottságának se jog-, se hatásköre nincs más kerületek ügyeit vizsgálni. A kormányhivatal kimondta: a főváros nem hozhatta volna létre a kerületeket vizsgáló bizottságot.

Mi már a januári közgyűlésen is felhívtuk Karácsony Gergely és a baloldali képviselők figyelmét, hogy a bosszúbizottságuk jogszerűtlen, de ismét nem hallgattak ránk. Nekik ugyanis fontosabb volt, hogy eltereljék a botrányos Városháza-ügyről a figyelmet.

Most viszont már nem lehet több kifogása Niedermüller Péternek, a VII. kerület polgármesterének sem: indítson saját kerületében vizsgálatot, amennyiben problémát észlel! Úgy, ahogy erre minden lehetősége megvolt az elmúlt két és fél évben is.”

Nyitókép: Fidesz Budapest Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szittya66
2022. február 17. 19:44
Neandermülleréknél üzemel még a bitcoin bánya?
vati8
2022. február 17. 18:51
Gondolom a vizsgáló bizottság nem ingyen dolgozott ??
nyugalom
2022. február 17. 18:39
Hugyosgeli! Ennyi!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!