Az elit soha nem volt távolabb a néptől

2022. február 12. 19:37

Ez reményre adhat okot, de a XVI században, bocs, most Orbán birodalmában Hamletnek valami nagyon bűzlik.

2022. február 12. 19:37
null

„A vicc az, hogy a tömegek előbbre tartanak az elitnél. Klasszikus marxista vagyok, mióta olvastam őt, zavaros ügyvéd, Marxot, a zsidót, de német. A lényeg, aki látta a Del casa de papelt, a nagy bankrablást, ideológiailag fejlettebb, mint Gyurcsány, vagy Fegyőr, Márkinak drukkolok, Jézus is áldozat tipus, oké.

Az elit soha nem volt távolabb a néptől, ez reményre adhat okot, de a XVI században, bocs, most Orbán birodalmában Hamletnek valami nagyon bűzlik.

puszi”

Borítókép: MTI/Beliczay László

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 97 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balaton1957
2022. február 15. 20:56
Kifizette már erkölcsi bajnok uram az eltulajdonitott vastag kolbászt? Mert úgy kommunikál, mint aki erkölcsi világteteje magasságon feszit. "Több szerénység Virág (et)"
ginacica
2022. február 14. 09:54
Hol?..., Baki!
Toronyóra
2022. február 13. 15:17
Nem gondoltam volna, hogy a libsiknél ennyi idióta van. Ez a fószer is megtanulhatna írni és olvasni. Ez még Bangónénál is képzetlenebb. Egy ilyen szövegírásért nem engedtek volna át az érettségin.
matykox
2022. február 13. 14:51
Szegénykém, a rohadt szalámi bűzlik a zsebedben. Mosakodhatnál, tiborka.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!