Az Egységben Magyarországért aktivistái egy nap alatt összeszámolták az íveket

2022. február 11. 18:49

Az NVI-nek ugyanezt három hét alatt nem sikerült megoldania.

2022. február 11. 18:49
null
Karácsony Gergely
Karácsony Gergely
Facebook

„Három héttel ezelőtt adtuk le a Nemzeti Választási Irodánál a népszavazási kezdeményezésünk aláírásgyűjtő íveit. Az Egységben Magyarországért aktivistái egy nap alatt összeszámolták az íveket, az NVI-nek ugyanezt három hét alatt nem sikerült megoldania.

Lassan annyi ideje számolják már, amennyi idő alatt mi összegyűjtöttük. Ez legfőképpen nem velünk, politikusokkal szemben tiszteletlenség, mi a magyar emberek véleményét képviseljük. Azokat veszik semmibe, akik aláírásukkal támogatták a Diákvárost és kiálltak bajba jutott embertársaikért. Időhúzással nem lehet megállítani a népakaratot!

Április 3-án így is, úgy is népszavazás lesz, ítéletet mondunk az Orbán-kormány 12 éve felett. Mert az olyan kormánynak, amely megpróbál figyelmen kívül hagyni több százezer embert, mennie kell!”

Nyitókép: MTI/Cseke Csilla

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 157 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kishegyi
2022. február 13. 06:36
Azért egészen elképesztő, hogy egy ilyen tanulatlan, alkalmatlan, semmirekellő valaki ennyire vihesse az országban... Szeretnék mindenkit itt megkérdezni, ugyan írjon már le EGY valamit, amit Karácsonynak lehet közvetlenül köszönni egy népességnek, közösségnek, pl. saját kezűleg elültetett fa, beteg gyermek gyógyítására felajánlott segítség, akármi.
szilamérné
2022. február 12. 20:18
Két dologra még észrevételt teszek: 1) Az aláíró ív ma már A/4 - legalább is remélem - Egy másolópapíros dobozban 10x100 lap van, leadtak bőven kerekítve - figyelemmel az általuk bemondott aláírások számára is, 35.000 ívet, az 35 doboz. A tv tudósításokban ennek a 2-3-szorosa látszik, csicsásan becsomagolva, feltornyozva. Némelyiket olyan könnyen emelgették, mint ha üres doboz lenne. 2) Karácsony, bár korábban egy ciklusban kerületi polgármester volt, így elviekben némi fogalmának kellett volna lennie az alapvető, tisztségét érintő jogszabályokról, de ha úgy evickélte végig Zuglóban a polgármesterségét, elvárható lenne egy felsőfokú végzettséggel rendelkező politikustól, ha másképpen nem megy, önszorgalomból elolvassa az alap jogszabályokat. Ez az elvárhatóság fennáll még csak a 8 általánost végzett politikusnál is! Önmagában az, hogy diszgráfiás, de valószínűleg diszlexiás is, még kellő szorgalommal, és megfelelő szakmai segítséggel korrigálható. Az viszont elfogadhatatlan, hogy egyrészt folyamatosan valótlanságokat nyilatkozik - magyarul hazudik -, másrészt félelmetesen szakmaiatlan.
Lajoss
2022. február 12. 19:31
Gergő,mit vársz egy pártállamtól?
pumuklik
2022. február 12. 15:14
Más számolni és más az érvényességüket ellenőrizni, te tetű!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!