A világnagy biznisz az lesz, amikor az ivóvizet, meg a levegőt árulják majd

2022. február 07. 16:13

Lesz libertárius felháborodás, hogy miért nem szabadpiaci áron megy el a levegő, élni nem kötelező, viszont mindenki öngondoskodjon, nincs ingyenlélegzet.

2022. február 07. 16:13
null
Martin Ethelwolf
Martin Ethelwolf
Facebook

„A környezetszennyezés nem csak az ipari meg energialobbik számára óriási üzlet. Igazából ez még csak reszli. A világnagy biznisz az lesz, amikor az ivóvizet, meg a levegőt árulják majd annyiért, amennyiért csak lehet. És muszáj lesz megvenni. Persze ott is lesz majd verseny, tisztességtelen lobbizás állami támogatásért, és annak mentén a libertárius felháborodás, hogy miért nem szabadpiaci áron megy el a levegő, élni nem kötelező, viszont mindenki öngondoskodjon, nincs ingyenlélegzet.”

Fotó: Janeycakes Photos / Image Source / Image Source via AFP

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
annamanna
2022. február 07. 22:52
Egy kis útivideót láttam, magyarok New Yorkban. Az első megállapításuk, hogy a csapvíz ihatatlan, menni kell vizet venni.
lemez
2022. február 07. 21:02
Van ott viz Afrikában is,csak az is a globalistáké.Rotshildok milyen viztározokat épitettek ,csak nem a lakosságnak.
VeJoLa
2022. február 07. 18:07
Ha úgy vesszük, adózni már kell a "tisztább" levegőért!
nemecsekerno_007
2022. február 07. 17:23
Nehogy pénzt fogadjunk el olyanokért mint víz, termőföld vagy hasonló erőforrás. A pénz szart se ér ezekhez képest. Vízért, termőföldért csak területet. Vagy egyszerűen nem eladó.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!