Ha a baloldal saját aberrációiról van szó, akkor is simán szembemennek a választók akaratával

2022. január 04. 13:05

Karácsonyék folyamatosan hazudnak.

2022. január 04. 13:05
null
Volner János
Facebook

„Karácsonyék folyamatosan hazudnak. Most éppen az derült ki, hogy alig használják a körúti kerékpárutakat. Itt vannak a valós számok!  Ezért a Volner Párt felszólítja Karácsony Gergelyt, hogy azonnal vizsgálja felül a budapesti kerékpársávok kihasználtságát! Nem engedhetünk egy olyan ember személyes gőgjének, aki szerint megoldás a dugókra, hogy szálljunk ki és menjünk gyalog!

Azt már eddig is tudtuk, hogyha a liberális baloldal saját politikai vagy éppen személyes elképzeléseiről, aberrációiról van szó, akkor is simán szembemennek a választók akaratával. Ugyanez történt Budapesten is. Karácsony Gergelynek nincs jogosítványa (még, jó, hogy kerékpárra nem kell, amire amúgy is csak a fotók erejéig ül fel), köztudottan utálja az autósokat, az autós társadalmat. Ennek meg is lett a következménye. Gigadugók, növekvő légszennyezettség, frusztrált budapestiek, kihasználatlan kerékpársávok.

Most bebizonyosodni látszik az, amit eddig is sejtettünk, de előtte: Karácsony Gergely szerint óriási sikere van a budapesti kerékpársávoknak. Mi adj Isten, valahogy a gigadugókat nem veszi észre. Hogy is venné, ha Karácsony Gergely a buszsávban közlekedik, kikerülve a belvárosi brutális méretű dugókat. A BKK folyamatosan próbálja megerősíteni Karácsony Gergelyék állítását, miszerint nagyon, de nagyon sokan használják a kerékpársávokat.”

Nyitókép: MTI / Koszticsák Szilárd

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kamov
2022. január 04. 18:53
János! Még leversz valamit.
Dezsőke2022
2022. január 04. 18:03
GYURCSÁNY = MÁRKI MÁRKI = GYURCSÁNY ELLENZÉKI ÖSSZEFOGÁS = GYURCSÁNY GYURCSÁNY = ELLENZÉKI ÖSSZEFOGÁS GYURCSÁNY = MÁRKI MÁRKI = GYURCSÁNY ELLENZÉKI ÖSSZEFOGÁS = GYURCSÁNY GYURCSÁNY = ELLENZÉKI ÖSSZEFOGÁS GYURCSÁNY = MÁRKI MÁRKI = GYURCSÁNY ELLENZÉKI ÖSSZEFOGÁS = GYURCSÁNY GYURCSÁNY = ELLENZÉKI ÖSSZEFOGÁS GYURCSÁNY = MÁRKI MÁRKI = GYURCSÁNY ELLENZÉKI ÖSSZEFOGÁS = GYURCSÁNY GYURCSÁNY = ELLENZÉKI ÖSSZEFOGÁS
nemecsekerno_007
2022. január 04. 15:23
Kár ebből politikai kérdést csinálni, értsd tök mindegy, hogy Völner kicsoda, micsoda. KariBaba és csapata idióták gyülekezete.
tetx
2022. január 04. 14:02
Persze hogy hazudnak, genetikailag képtelenek igazat mondani.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!