Rossz vicc

2022. január 03. 07:18

A 11 éves orbáni hatalomgépezet minden gonoszságával Laár Andrásnak ítélte a díjat Galla helyett.

2022. január 03. 07:18
null
Marnitz István
Népszava

„Galla formabontó harcba kezdett a gyűrűért. Bár arról, hogy műsorszámaiban mutogatta-e idősödő teste különböző tájait, nem érdemes vitatkozni, mivel az internet nem felejt, sőt azt is érteni vélem, ha valaki szerint valami minél rosszabb, annál jobb - de ez általában csak a lusta alkotók álmegoldása. Aztán a színfideszes médiakuratórium, a 11 éves orbáni hatalomgépezet minden gonoszságával, Laár Andrásnak ítélte és adta át a díjat. Utóbbi pedig néhány hetes, nyilvános vívódás, levelezgetés és jogászkodás után, pénteken végül egy feszélyezett-baráti találkozón »haszonkölcsönbe« adta Gallának az áhított tárgyat.

Én mégsem értem. Ezt a díjat nem a szakma, hanem a hatalom adta. Miért zavarja az amúgy függetlenségükre büszke művészeket, ha éppenséggel kiesnek a fideszes purifikátorok kegyeiből? Miért váltott ki az orbáni állam újabb, hamisítatlan, megosztó húzása mindkettejükből inkább igazodási vágyat, amennyiben Galla hisztérikusan bizonygatta »ártatlanságát«, Laár pedig mint »szakmai díjazott« inkább művésztársa miatt feszengett? Ahelyett, hogy egy felhőtlen, közös akcióval figurázták volna ki a hatalom újabb packázását. Mert ezen így csak sírhatnékom támadt.”

Nyitókép: Galla Miklós, Facebook 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Syr Wullam
2022. január 04. 06:39
Gonoszság? LOL Mennyire kell értelmi fogyatékosnak lenni ahhoz,hogy ne essen le egy haladó értelmiséginek: Gallát valójában szénné szopatták azzal, hogy hivatalosan Laár kapta helyette a drágaszágot.
BoRob1
2022. január 03. 14:30
Persze az nem számít hogy mit is tett "szakmailag" hogy elnyerhesse az áhított díjat. Már nem az a jó kis poshadt környezet van, mint amikor őt felkapták, jobbnál-jobb humoristákkal vagyunk elkényeztetve, szerencsére. Engem nem érdekel kinek hol és mikor mutogatja a farkát, de jobb ha feldolgozza, azért nem jár gyűrű! Ez talán Laár Andrásnak még kellemetlenebb mint neki!
őrnagyőrnagy
2022. január 03. 14:16
Jellemző a morális szintedre, te senkiházi, hogy ennyi értettél az egészből. Nincs lejjebb a népszavánál.
Reszelő Aladár
2022. január 03. 12:03
Igazad van, kezdj el te a is a varázsceruzával helikopterezni és utána követeld a Pulitzer-díjat. Követeld azért, mert az jár neked. Ha pedig nem kapod meg, akkor vádold meg a világot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!