Nem érzik a nyugdíjasok, hogy ezt maguk csinálták?

2022. január 15. 07:09

Mocsokság az elszegényített emberekkel közölni a csirkefarhát árának rögzítését.

2022. január 15. 07:09
null
Juszt László
Juszt László
Facebook

„Egy picit sem szégyenkeznek azok a politikusnak csúfolt senkik, akik most azzal a »jótettel« büszkélkednek, hogy a csirke far-hát árát rögzítették? Nem érzik annak a mocsokságnak a súlyát, ahogyan az elszegényített emberekkel közlik: »Nektek ennyi jár!« Olyan ez, mint egy kiadós arcul csapás!

És nem érzik azok a szegények, azok a nyugdíjasok, akiket most nyíltan szégyenítettek meg, hogy ezt maguknak csinálták? Hogy súlyos hiba volt bedőlni ennek a tolvaj bandának? Sebaj! Van jó hír is. A második Orbán lány is a saját lábunkra állt. És még mindig van kettő. Úgyhogy, továbbra is hajrá Fidesz!”

Fotó: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 167 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ferry63
2022. január 16. 19:53
Te büdös zsírdisznó, már a múltkor is megírtam, hogy húzzál vissza az óladba, és ne röfögj minden marhaságot, úgysem kapsz semmilyen műsort , soha többet! Hülye komcsi fasz!
Turulmadár
2022. január 16. 17:03
A HVG nagyeszű riportere feltette a kérdést: "Mi az a házisertés?" Te, Lacika, te!
Volo
2022. január 16. 15:37
Ezt a mocsok szarjankót egyszer úgy pofán vágnám! Tekintettel arra, hogy a józan szó nála nem ér el semmit, csak egy "makarenkói" pofon tudná észrevétetni vele, hogy kancsalul látja a világot a mocskolódó nyugdíjasokat gyalázó komcsi fos! Amúgy honnan veszi a vadbarom rohadékok fajtája, hogy a "nyugdíjasok" ( mindegyik a magas nyugdíjasok is! ) csak csirke farháton élnek? Fel sem merül bennük, hogy az idős kori étkezés nem arról a zabálásról szól, amit ő is megmutat a nagy zsíros dagadt állat formájával?
Csendőr
2022. január 16. 15:03
Juszt inkább az őz meg a nyúlgerincre megy rá, igaz szabálytalanul. Rabsic patkány!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!