Csirkefarhát? Azt ne süsd meg!

2022. január 15. 13:27

Gondoltak az emberekre. Egy picivel több, mint a semmi. Ezek meg annál is kevesebbek.

2022. január 15. 13:27
null
Gyurcsány Ferenc
Gyurcsány Ferenc
Facebook

„Alaplé. Mert ugye ugye a főzés lelke, hogy az mindig legyen. Ha jó alaplevet akarsz csinálni, akkor először süsd meg a csontokat és a zöldségeket. Marha, sertés, bárány. Ami van. Csirkefarhát? Azt nem. Azt ne süsd meg. Azt főzd nagyon sokáig. Én ezt teszem. Most olcsóbb lesz, kihirdették. Gondoltak az emberekre. Fényes jövő, emelkedés, alaplé. Szép sárga. Magában nem sokat ér. Egy picivel több, mint a semmi. Ezek meg annál is kevesebbek.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 139 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ferer
2022. január 16. 17:42
Annyira jól teljesít a magyar gazdaság hogy én már négy napja pennys dárdás sajtos párizsit eszek (fél kiló 379 forint) mert csak erre van pénzem. Szemét ételnek nehezen nevezhető élelmiszerrel tömöm magam csak azért hogy ne haljak éhen!! ORBÁN!!! Te mit képzelsz magadról? Párizsit eszek 180 forintos adalékanyagokkal telített toast kenyérrel négy napja! és még van pofád azt mondani hogy a magyar gazdaság hasít??? Szégyelld magadat!!!
Bokros Birka
2022. január 16. 16:53
Akkor nem elvettek mint Te, szemét ELQRÓ!
zsanett-kúnrum
2022. január 16. 15:34
A csirke ernyője, az eleje vagy a hátulja, te pöszmelényke?
Dezsőke
2022. január 16. 13:16
@llnnhegyi A KORRUPCIÓT, A LOPÁST MINDEN ESZKÖZZEL FEL KELL SZÁMOLNI. MOST! TISZTESSÉGES, BECSÜLETES ORSZÁGBAN AKARUNK ÉLNI!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!