Csirke far-hátról és az ellenzék baloldali kritikájáról

2022. január 19. 10:15

Az ármaximálás nem megoldás, pusztán propaganda.

2022. január 19. 10:15
null
Büttl Ferenc
Mérce

„Az ellenzék pontosan elmondta, hogy mit csinálna másképpen: kedvezményes, 5%-os áfakulccsal adóztatná az alapvető élelmiszereket. Nem ezt a hat (hét) terméket, hanem ennél egy jóval szélesebb kört. Igaz, három most is így adózik, de másik harminc meg nem. Soroljam? Mondják azt is, hogy az alacsony jövedelműek jövedelmeinek növekednie kell. Beszélnek a családi pótlék megduplázásáról,  nyugdíjminimum-emelésről, ha jól emlékszem, éppen aláírásokat gyűjtünk, hogy az álláskeresési járadék ne csak három, de kilenc hónapig járjon.

Nem értem, hogy mit nem mondanak, mit nem mondunk? Lehet, hogy az utóbbi hónapokban az ellenzéki üzenetek súlypontja nem szociális tematikájú, hogy nem a szegénység felszámolása az első számú mondás – teccettek volna megnyerni az előválasztást, ugyebár? De azt mondani, hogy nincs és/vagy számonkérni, hogy mi az? Ez tájékozatlanság, és nem kritika. Az ármaximálás nem megoldás, pusztán propaganda. Rogán miniszter úr majd megszövegezi, hogy a boltoknak mit kell kiírni, de vélhetően valami olyasmi lesz, hogy a jóságos kormány jóvoltából Önnek jobb lett az élete. Nem lesz jobb.”

Kép forrása: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Robertoo
2022. január 21. 22:13
Segítek ennek a lágy agyúnak. Megoldás. ......... Ideiglenes.
Gullwing
2022. január 19. 22:58
Ki ez, valami kretén zsidó?!
ptrfarkas43
2022. január 19. 16:46
Nyomoronc, az áfa nem ár, azt a kereslet kínálat határozza meg. 2020-ban a csirke mell volt 4000 Ft is majd lement 400-ra mikor minden fagyasztó megtelt. Akkor alacsony az ár, ha van belőle bőven, amihez az kellene, hogy a degenerált eu-ban legyen gáz-műtrágya-takarmány. Lehet menni vinnyogni az eus vezetőkhöz.
Harci pingvin
2022. január 19. 15:49
Feltó már 2020-ban követelte ezt a "propagandát"
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!