Valójában sajnálom Oláh Ibolyát

2022. január 18. 12:42

Ha jól értem, itt a magyari társadalom rasszizmusára kéne haragudni.

2022. január 18. 12:42
null
Megadja Gábor
Megadja Gábor
Facebook

„Valójában sajnálom Oláh Ibolyát.

Tipikus példa arra, ahogy a jól beágyazott libsi elit hirtelen fölkarol valakit, felmutat élő pajzsként, aztán elhajítja, mint a koszos zsepit.

Ha jól értem, itt a magyari társadalom rasszizmusára kéne haragudni – és Marcika is ezt kívánta erőltetni állandóan –, de a liberálisok jól megéltek abból, hogy közéleti áldozatokat felmutatva jóemberkedtek.

Utána a bárányka teljesen érdektelen.

Így érdemes barátkozni velük.”

Fotó: MTI Fotó: Sóki Tamás

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 141 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
harpec
2022. február 18. 11:20
Ibolya hangja nagyon jó, de az örök lázadással csak akkor lehet valahova jutni, ha az a PR, de mögötte tanulás és kemény munka, alkalmazkodás vagy simulékonyság (hogy ne használjak csúnyább szót) van.
ujujuj
2022. január 19. 11:44
Kiváló pillanata az interjúnak az, amikor gulyás a szájába nyomta, hogy a megasztár döntőjében biztos manipulálták a szavazatokat, ő pedig ezt el is fogadta. Bár azt azért elismerte, hogy Tóth Vera jobban énekelt. 18 év után ellenőrizhetetlen rágalmakkal élni, igazán nagyvonalú gesztus. Olyan... várjatok, keresem a szót... olyan liberális dolog.
Lop stop
2022. január 19. 09:14
Én Megadját és a többi fenék nyaloncot sajnálom április után, akik csak a fidesz dicséretéből, és az őket kritizálók alpári szidásából élnek. Egyetlen egy mondatot le nem mernek írni, mondani ami a kormányt kritizálná. Ez valóban nem a 80 as évek, hanem az ötvenes évek!
Félix74
2022. január 19. 08:44
Te ne libsizzél Megadja, mert te egy utolsó fidesz bérenc vagy. A pedofil tolvaj bandáddal foglalkozzál!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!