Szívesen válaszolok a ferences atyának!

2022. január 12. 17:28

Az érvei nem csupán homofóbok, de el kell gondolkodni a közösség elleni uszítás tényállásának meglétén is!? Mit gondoltok???

2022. január 12. 17:28
null
Perintfalvi Rita
Perintfalvi Rita
Facebook

„Hess Dénes ferences szerzetes nyílt levelet írt nekem, amiben szakmailag rendkívül megalapozott érvelést használ a homoszexualitás kialakulására vonatkozó okok tekintetében (Vigyázat irónia!). Írásában különösen a következő érvek érdemelnek figyelmet:

»Homoszexuálissá válni egy kemény „iskola”. Nagy eséllyel biztosítja az „előmenetelt” például: (...)

4. Megfelelő neveltetés és világkép hiánya; családi halmozódás kommunista/liberális/kozmopolita életfelfogásban.

5. Gyenge jellem és más pszichés problémák veleszületetten, vagy éppen kialakítva.

6. Istentelenség.« (idézet Hess Dénestől)

A nekem címzett felvetésekre fogok válaszolni egy legkésőbb februárban induló videósorozatomban, nem kell izgulni kedves atya! Csak legyen picit türelemmel! Eddig elvitte az időmet az egyházi szexuális visszaélésekről írott könyvem »Amire nincs bocsánat – Szexuális ragadozók az egyházban« címmel. Remélem olvasta! Mi a véleménye róla? Mivel én az Önök munkáját végzem szabad időmben ingyen és bérmentve, ezért sajnos nincsen időm minden témával foglalkozni egyidejűleg. És nagyon szomorú, hogy Önök nekem ilyen sok munkát adnak. A könyvem megjelenése óta is folyamatosan keresnek meg az újabb és újabb áldozatok. Szerintem erről kellene inkább beszélni és erről kellene Önnek nyílt levelet írni a saját püspökéhez illetve rendfőnökéhez! Mert nincsen súlyosabb és égbekiáltóbb bűn annál, amikor egy kiskorú gyermek lelkét és testét éppen egy pap vagy szerzetes mocskolja be. Vagy Ön szerint nem ez a legkomolyabb probléma jelenleg a katolikus egyházon belül?

Viszont írása néhány pontjára szeretnék ebben a posztban reagálni és kérem olvassa majd el a hozzászólásokat is, mert abból nagyon sokat lehet tanulni!”

Fotó: Facebook/Perintfalvi Rita

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 301 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Julianna00119
2022. január 18. 12:48
Szeretnék köszönetet mondani Dr. Igbinoviának, mert egy nagyon erős varázsló, aki segít visszahozni a férjemet, néhány hónapja komoly problémám van a férjemmel, olyan mértékben, hogy elhagyta a házat, és elkezdett randevúzni egy másikkal. nő és ne jöjjön haza, mindent megpróbáltam, hogy hazatérjen, de minden erőfeszítésem hiábavaló volt egészen addig a napig, amíg a barátom nem jött a házamhoz, és elmeséltem neki mindent, ami köztem és a férjem között történt, majd ő elmondta nekem. egy erős emberről, DrIgbinoviáról, hogy ő is segít neki, amikor ő is ugyanabban a problémában volt. Aztán felvettem a kapcsolatot Dr.Igbinoviával, és elmondtam neki mindent, és azt mondta, ne aggódjak többé, hogy a férjem visszajön, miután megebédel, azt a varázslatot, amit gondoltam. ez egy vicc volt, és legnagyobb meglepetésemre, miután befejezte a varázslatot, azt mondta, hogy éppen befejezte a varázslatot. Legnagyobb meglepetésemre mindössze három nap múlva a férjem hazajött, hogy bocsánatot kérjen tőlem. .com vagy whatsapp +1216 2022709 és viber +12066713285, és ez a legjobb módja a házasság megmentésének
APA152
2022. január 13. 21:34
Szerintem az a Homonnai "kis kancsó " nem is halt meg,csak átalakult. Most éppen ebben a rusnya leszbikában öltött testet.
fagyongy.fgy
2022. január 13. 17:44
Simulékonyan - szemforgató nyáladzó hamissággal? :-) - válaszolok: jó hogy nem vagdalkoztunk. De most már elég ennyi, mindenkinek. Ha homályos, hát homályos: a Bibliának jó sok részét sem könnyű első nekifutásra befogadni. Épeszű ember mit kifogásoljon két egymás mellett hűségesen kitartó homoszexuális (talán bejegyzett) párkapcsolatán? Mindössze annyit kéne elfogadnunk egymástól, hogy az NEM házasság. Tudom, hogy "szinte lehetetlen". De biztosan tudható az is, hogy ami csak "szinte", az igazából nem az, aminek látszik. Viszlát ... és kösz a ... szavakat. :-)
amca
2022. január 13. 17:41
Ez a Perintprosti fejtörést okoz,hova tegyük.Talán a legjobb a buttha,prosti büdös curva fiók.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!