Bangónék

2022. január 28. 18:18

Próbálja megérteni az ember a kommunistákat, de egy élet figyelmes össz­pontosítása sem elég.

2022. január 28. 18:18
null
Szentesi Zöldi László
Demokrata

„Lebukott, hát persze, hogy lebukott. Bangóné papíron közgazdász lenne, aztán valaki serényen utánaérdeklődött, és kiderült, hogy állítólagos iskolájában még csak nem is szerepel a volt hallgatók sorában. Az MSZP hölgydózere tehát nem pusztán hazudott, de politikai karriert is épített soha nem teljesített tanulmányaira. És – gondolhatja bárki – ha már ebben nem mondott igazat, nyilván minden másban is terelt. Így aztán pártja azonnal kizárta soraiból, és bejelentette, hogy nem indítja politikai választáson.

Bangóné karrierjének tehát vége, ráadásul úgy lép vissza a civil életbe, hogy igazából semmi nem jut eszünkbe róla. Na, jó, hogy patkánynak nevezte a politikai ellenfeleit, és a tévészékház nevetséges „ostromakor” hason fekvésre biztatta képviselőtársait, kétségtelenül az ő szabadalma. Ennél Tisza István vagy Apponyi Albert cseppet többet tudott, de hát ők azok voltak, akik, Bangóné pedig Bangóné. Ettől szép a világ, az MSZP pedig marad MSZP, ahogyan a sár sem lesz soha hópihe.

Az ügy primer tanulsága, hogy nem minden az, aminek látszik. Az MSZP-ben ugyanis eddig szükség mutatkozott Bangónéra, pedig hazudott és csalt már eddig is, bunkó stílusban címkézett másokat, de azért ott buksipaskolás, nem kizárás jár. »K…a erős kép lenne, hogy lefekszünk a lépcső elé, és tarkóra rakjuk a kezünket« – mondta tehát a tévészékházban ez a szegény asszony annak idején. És a többiek nem küldték el a búsba, nem vetették ki maguk közül, pártja nem zárta ki, nem alázták meg a nyilvánosság előtt. Hiszen Bangóné csak azt tette, amiért odaküldték, akik kitalálták az »ostromot«, Gyurcsányék téli palotás manőverét. Azért nem kellett menekülnie Bangónénak, egy régebbi hazugsága miatt most igen.”

Nyitókép: MTI/Bruzák Noémi

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Box Hill
2022. január 29. 17:20
„A bolsevizmus azon a metafizikai föltevésen alapul, hogy a rosszból jó származhatik, hogy lehetséges az igazsághoz keresztülhazudni magunkat” – írta Lukács György. (Idézi Pető Iván, Népszabadság 2004. november 16.)
Paskai
2022. január 29. 08:36
Teljesen igaza van, csak nehogy kidobják, mert nem érti a saját főnökeit és kollegáit. Ráadásul a szüleit se értette, szóval én bírom a Szentesit, ezért intelek, Laci, hogy óvatosan a kommunistákkal, mert nagyon aljadékok. Én például az anyaszentegyházban találkoztam velük, egyházi göncökben és pont ugyanolyanok voltak, mint az mszmp párttagok és ávósok.
AROON
2022. január 29. 04:42
Nem is lehet megérteni őket. Mindenben hazudnak. Nincs iskola, tudás, de főleg BECSÜLET náluk. Vannak még jó páran a balos katyvaszban, akiket simán ki lehetne dobni, Bangóné után.
annamanna
2022. január 29. 00:14
Bangóné vidéki, Karigeri vidéki. Ők leválthatók. "Az a te bajod, hogy vidéken nőttél fel. Nem fejlődött ki az agyad!" Hajnal Miklós bezzeg pesti és bezzeg művelt, tehát érinthetetlen. Anyja előadása: TEDxDanubia 2011 - Szvetelszky Zsuzsa - A pletyka tudománya és művészete https://www.youtube.com/watch?v=doX2LllbMkA
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!