Újabb roham

2022. január 21. 07:17

Itt ugye Szabó Tímeáról van szó, ő speciális eset.

2022. január 21. 07:17
null
Pilhál György
Magyar Nemzet

»Tartsd fenn a nyomást! Támadj, támadj, támadj minden irányból!« – ja­vasolta híveinek boldogult Saul Alinsky, az anarchiacsinálás apostola. Szabó Tímea, a Párbeszéd társelnöke, a lelkes tanítványok egyike is ezt teszi. Ezúttal kormányátalakítási ötleteléssel múlatja idejét, azt írja közösségi oldalán, hogy »megúszhatatlan Varga Judit és Rogán Antal azonnali távozása«. Az indoklásba nem mennék bele, már csak azért sem, mert, ahogyan lenni szokott, ultimátumról van szó. Punktum. Fellebbezés nincs, kegyelem odafönn.

Normál esetben az ember ilyenkor felszisszen, csak hát itt ugye Szabó Tímeáról van szó, ő speciális eset. Betegünk ilyenkor – kilépve térből, időből, jó modorból – vádol, ordít és vicsorog. Ez nagyjából tíz-tizenöt percig tart, utána viszont szemlátomást boldog. (A szakorvos végtelen türelmet javasol; majd elmúlik a roham, megnyugszik szegény.)

Azért elég ijesztő, amikor a beteg szervezetben ennyire csúcsra jár a kóros rosszindulat. Volt már, hogy honanyánk a nyugdíjasok kitiltását kezdeményezte a tömegközlekedésből, mondván, az idősek felejtsék el a villamosozást, buszozást, maradjanak veszteg az ülepükön. Máskor leszidta az Orbán-kormányt, amiért az képes volt orvosi védőfelszerelésekkel segíteni a határon túli honfitársainkat.

Igaz, volt humanitárius javaslata is: évekkel ezelőtt azzal állt elő, hogy jó magaviselet esetén tizenhat hónap után engedjék ki a börtönből azokat az anyákat, akik megölték újszülöttjüket. Az ápolóit sűrűn kijátszó Timi-kém (ahogyan egy kommentelő nevezi) most átalakítaná az Orbán-kormányt. Saul Alinsky csettintene.”

Borítókép: Szabó Tímea (Fotó: MTI/Kovács Attila)

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2022. január 22. 08:11
Idült CONFLICTUS NEURÓZIS SYNDRÓMÁBAN SENYVED. CSAK IDŐNKÉNT ÖN-, ÉS KÖZVESZÉJJJJES, OJJANKOR HÁLÓS ÁGY JAVALLOTT....ÉS NÉMI XANAX...UGYI...
Kristály
2022. január 21. 11:33
Hogy ülhet egy ilyen múltú CIA ügynök a parlamentben ?????
kovászos cipó
2022. január 21. 11:01
Nem orvos kell ennek, hanem kilencfarkű macska.
amca
2022. január 21. 10:03
Szabó Timea moschlék nevű elmbetegek gyögyszeme. Rossz hírünk van . sic Vicsorgáss 2026. Böfögés.2030 Röfögés2034 Örjöngés,2038 Lassan megdouglesz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!