Alfahímekről ábrándozik

2022. január 19. 07:20

Vajon törvényszerű-e az ellenzéki szerzőhölgyek „ellendvaiildikósodása”?

2022. január 19. 07:20
null
Pilhál György
Magyar Nemzet

„Kormánypárti politikusok csoportképén mereng Sándor Erzsi a minapi Népszava hasábjain. »Rájuk küldtem a Google képkeresőjét, mert szerettem volna megtudni, hol készült a Németh Szilárd által instagramolt fotó a NER tesztoszteron-aranyalapjáról, a 13 kormányzati alfahímről« – kezdi NERfiak a folyosón című írását az érdeklődő szerző.

Szerinte azért érdekes a fotó, mert halandó állampolgárok még sohasem látták őket így együtt, hiszen »előfordulásuk csak egymás fülledt közegében várható, úgymint Tusványos, Várbazár, karmelita villa«. Erzsi asszony arra tippel, alighanem utóbbi helyen készülhetett a fotó, mert az kizárt, hogy múzeumban, képzőművészeti kiállításon vagy bármiféle kulturális helyen jött volna össze ennyi fideszes politikus. Ugyan már!

Mit is keresnének ők arrafelé? »Nem sportesemény, minek mennének oda?« Humoristánk szerint valami kormányüléshez köthetően állhatott össze ez a csoportkép, merthogy egyetlen nő sincs a fotón. »A NER-ben csak olyan nőnek jut esély, aki elfogadja a férfiak játékszabályát, megfelel Kövér László nőideáljának, nincsenek önálló gondolatai, és nem látszik. A NERnők ilyenek« – teszi hozzá tájékozatlanoknak szánt lábjegyzetét az epebántalmakkal küzdő cikkíró. (»Nem lehet mindenki Bangónéék magasságában« – veti közbe egy kommentelő.)

Míg olvasom a viccesnek tervezett epeömlést, azon merengek: vajon törvényszerű-e az ellenzéki szerzőhölgyek ellendvaiildikósodása? Ez valami fertőző betegség lehet? Még csak ez hiányzik ezekben a szörnyű, vírusos időkben! Mindenesetre rossz lehet Erzsikének. Jobbulást!”

Borítókép: Sándor Erzsi újságíró (Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt)

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rocktoberi
2022. január 19. 18:57
Ennek is az a problémája, hogy még az áram se baszná meg.
aldasban es hitben elve
2022. január 19. 15:05
Pilhál úr tollát nagyon sokra tartom. Csak most fordul velem elő, hogy nem mindenben értek vele egyet. Azt írja: "...rossz lehet Erzsikenek..." Nem igaz, mert bárha orvosi neveiken közelítenenk is meg a jelentős agykapacitás-csökkentséggel élni kényszerülteket, akkor is tény, hogy (sértési szándék nélkül, az átfogó rövidség érdekében igy megfogalmazottan) a hülyék nem tudják, hogy azok. Ilyenformán a mi szánalmasan csöködt alanyunknak nem lehet rossz erzese. Jobb lenne persze, ha az "ellendvaiildikosodas"-a csupán ráncképződésben fejeződne ki, de azon a fázison Bözsi túl van. A "hülye"-ség különböző előfordulására alapozva Erzsike esetében várható még, hogy felcsap Napoleon-nak, netán gyurcsánynak vagy mz-nak... Ebbe rossz belegondolni, de ő maga eme tisztét is mellveregető büszkeséggel vélné nemes megbízatásának. Mit kertelek itt; a hülye hülye. Ennél súlyosabb, ha fosszilizálódó nők nem tudnak tisztességgel megöregedni. Jaaaaaa, hogy ehhez a variaánshoz tisztességes előélet tartozna. Hát, akkor itt a baj...
Box Hill
2022. január 19. 11:57
Törvényszerű. A rondaság politikai antropológiai peremfeltétel.
lendvaiildiko
2022. január 19. 11:51
Mikor lesz büntetendő a férfiak, a férfiasság elleni gyűlöletbeszéd? Ennek is gátat kellene szabni! Az ilyen hülye, kielégítetelen bányák tönkre tehetik a fiúk, férfiak egészséges énképét.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!