Márki-Zay Péter letépte láncait és beszél, beszél tovább…

2022. január 10. 18:39

Szegény Péterfi Judit meg tudja, hogy ez nem jött össze. És nem is fog, ha nincs bekötve a szája.

2022. január 10. 18:39
Paranoid Android
Paranoid Android
Ki ette meg?

„Egy pillanatra rémületbe estünk, hogy megfosztanak minket a kedvenc szórakozásunktól, és MZP elnémul. Elnémíttatik Gyurcsány keze által. Nem bíztunk eléggé ebben a váteszben, azt hittük egy Ferenc által küldött szőke nő elnémíthatja. Egyszer-egyszer talán, de véglegesen bizonyosan nem.

Én magam csak az első két percet bírtam ki a tegnap esti MZP-ből, hogy aztán megnyugodva kapcsoljak el, az első pár mondatból lehetett ugyanis tudni, hogy kommunikációs tanácsadó a környéken sincs, a szövegírók is pihennek vasárnap. Minden megy tovább a maga útján, lesz egy kis melegezés, zsidózás, meleg zsidózás. Mintha Péternek senki nem szólt volna, hogy valami nem stimmelt korábban.

Mondjuk lehetett sejteni, hogy falra hányt borsó, nála nincs szövegkörnyezet, amiből ki lehetne ragadni, logikai összefüggés, amire lehetne hivatkozni, koherencia, amit el lehetne várni. Mondatsaláta, jóindulattal, mert némelykor szósaláta is.

Azt meg lehetett sejteni, hogy akik végigszenvedik a tegnap esti műsort, még azelőtt kiposztolják a lényeget, mielőtt álomba sírnák magukat. Nem jó manapság ellenzéki értelmiséginek lenni. Mondjuk pártelnöknek sem. Hallott valaki mostanában Donáth Annáról, mindenféle társelnökökről, például Tóth Bertalanról? Fekete-Győr elvileg ötödik a listán és már a babás képei sem futnak be karriert. A második-harmadik vonal is olyan messze áll tőle a kötelező megjelenéseken, hogy járványügyileg is minden stimmeljen. Jakab Péter meg kiéli a bosszúvágyát, amiért MZP kiszorította a második fordulóból. És mi van Klárával? Még a végén elfelejtik a bizonytalan szavazók és esetleg nem lesznek kellően bizonytalanok, amikor kell.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hidegfehérmintaled
2022. január 11. 19:03
Ahogy néhai nagyapám mondaná most karácsonyról: Ennek elmentek otthonról.
APA152
2022. január 11. 18:47
Még 82 nap,és kiderül,hogy Maki Zajos végig tudatosan a Fidesznek kampányolt. Neki köszönhetjük az újabb 2/3 ot. Már a választás másnapján O.V. fogadja őt a Karmelita kolostorban,és a jelen lévő sajtó,és TV társaságok előtt kitünteti Maki Zajost a "Fidesz leghasznosabb aktivistája " címmel. Gyurcsányék pedig majd ha már magukhoz tértek,kérdezgetik egymástól : hogy lehet ez?
zovirax
2022. január 11. 08:51
Szerintem MZP a FIDESZ embere. Egyszerűen nem hiszem el, hogy ennyire hülye lenne. Vagy még is...?!
Agrippa
2022. január 11. 08:29
Szabadítsátok ki MZP-t! Free Peti! The show must go on!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!