Érted Röfi?

2022. január 19. 15:43

Nesztek, a csirke far-hát árát blokkolom, azt zabáljátok.

2022. január 19. 15:43
null
Juszt László
Juszt László
Facebook

„Gondolom az együttérzés, mint olyan ismeretlen fogalom a Köpcös számára. Egyik délután bejelenti, hogy - nesztek, a csirke far-hát árát blokkolom, azt zabáljátok. Rá két napra pedig telerakja az oldalát a disznóölés képeivel.

– Nektek a szemetje, nekem a tuttiság!

Úgy tűnik az empátia is ismeretlen fogalom a számára. Pedig az nem csupán képességeink egyike, hanem alapvetően határoz meg bennünket EMBERI LÉNYKÉNT. Érted Röfi?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 169 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
confitür
2022. január 26. 09:20
Már maga az is nagy csoda lenne,ha Te a " Köpcös " cipője sarkának a legalsó vonaláig, felérnél erős nyújtózkodás segÍtségével. Ez úgysem fog menni. Ha megtanultál volna olvasni, akkor tudnád,hogy a csirkemell ára is be lett fagyasztva, és még több alapvető élelmiszeré.
Bokros Birka
2022. január 20. 15:56
Biztos érti, ha már így rákérdeztél zsírsertés!
bpe
2022. január 20. 14:41
ennyike, neked is túl sok a nyugdíjad!
fairly
2022. január 20. 14:33
Juszt L.! Benned folyton az irigység , a gonoszság, az ostobaság dolgozik! Bizonyára hallottad már, hogy a bölcsességnek vannak határai, de az ostobaság határtalan!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!