Orbán némasága most fülszaggató kiabálás

2022. január 26. 11:08

Ül a Karmelita kolostorban és eszi a reggeli virslit.

2022. január 26. 11:08
null
Gyurcsány Ferenc
Gyurcsány Ferenc
Facebook

„Orbán némasága most fülszaggató kiabálás. A miniszterelnök barátja, Putyin orosz elnök azt követeli, hogy Magyarország lépjen ki a NATO-ból. Egyszerűen szólva, adja fel az ország biztonságának legfontosabb garanciáját.

A máskor a legkisebb brüsszeli vitából is nemzethalált vizionáló Orbán most mégis néma. Ül a Karmelita kolostorban és eszi a reggeli virslit. Egy pillanatra felnéz, felteszi magának a kérdést: ketchupot, mustárt vagy majonézt? Én a mustárt választanám.”

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 257 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
M.Lajos
2022. január 27. 17:44
Szerintem teljesen mindegy, hogy ki mondja, Putyin vagy valaki más; ahogy a NATO az EU sem az már, ahová anno beléptünk! Ha utóbbiból kilépünk, és semlegesek leszünk mint Ausztria, Svájc, Svédország ugyan mi problémánk lehet?! SEMMI! Legfeljebb elkerülünk egy újabb Trianont, vagy egy újabb Don kanyart....Putyin Oroszországa pedig már soha nem kebelezné be többet Magyarországot! Erre mérget vennék! De nem bízom se Bidenben, se Macronban, se Scholzban! Ellenségek!
PepperONee
2022. január 27. 15:49
Egy aljas, alamuszi mocsok vagy Böszme! TAKARODJ!
Kun Béla
2022. január 27. 13:46
Hazudsz bolsevik , hazudtál reggel , hazudsz délben is és hazudni fogsz még este is ! Ha már Putyinról povedálsz , ugye megvan még a fotód ahol oly szerelmesen pislogsz Vlagyimir Vlagyimirovicsra ?
csjanos
2022. január 27. 12:18
...."picsába" ripacs...ahová az szdsz.küldött...oda való vagy...pfuj
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!