Novák, Borbás, a templom, a himnusz és a párttitkár

2022. január 28. 14:23

Én hittanra és misére jártam gyerekként, első áldozó is voltam. Valahogy nem féltem a párttitkártól.

2022. január 28. 14:23
Gréczy Zsolt
Gréczy Zsolt
Facebook

„BORBÁS MÁRIA, A TEMPLOM ÉS A PÁRTTITKÁR

Azt mondja a Fidesz-kedvenc műsorvezető-szakácsa, hogy amikor az átkosban templomba ment, a sarkon öltözött át, mert az álca alatti volt az ünnepi ruha. Azért volt erre szükség, nehogy meglássa a párttitkár.

Ez gyönyörű…

Én hittanra jártam vasárnap délután és hétfőn este, és minden vasárnap misére mentem gyerekként. Valahogy nem féltem a párttitkártól. A szüleim sem, akik beírattak. Elsőáldozó is voltam.

Siófokon, a nagyszüleim minden vasárnap glédába állították a négy unokát és vonultunk a hetes misére. Ott sem leskelődött a párttitkár, aki amúgy abban a templomban is megláthatta volna Borbás Mária ünnepi szettjét.

Novák csukott szájjal énekelte a Himnuszt, amikor azt betiltották, Borbás dupla ruhában ment a templomba - nem mintha úgy nem ismerné fel a párt titkára.

Figyelve a titkára.

Mit szednek ezek a hölgyek?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 109 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
P.Gy.
2022. január 29. 22:13
Gondolom hetente többször is voltál első áldozó, mint ez.a barátaid bérmálkozásánál is szokásos. Felesleges okoskodnod, mindenki tudja, hogy hazudsz. Attól meg végképp tartózkodjál, hogy mások gyerekkori emlékeit is meghamisítsd! Nem vagyunk rád sem, meg a szánalmas csutvasz farkadra sem kíváncsiak! Eltűnhetnél már a színről mindenki örömére!
2022. január 29. 21:06
Megy még a hoki Zsófi!?
Hopsz Juliska
2022. január 29. 12:36
Úr Isten! De sok "keresztény" van, volt! Érdekes, mi a templomban mindenkit ismerünk - a gréczy félék pár nap után eltűnnek - várom a gyóntató atyjának jelentkezését - persze a titoktartás mellett kiváncsi lennék milyen bűnökről beszélt ez a szégyen ember!
Csendőr
2022. január 29. 11:16
Valószínű Zsoltinak azért nem kellett félnie, mert őt küldték a templomba, hogy figyeljen, jelentsen!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!