Nehezen hihető, hogy megjavult volna a viszony Márki-Zay Péter és pártok között

2022. január 05. 14:44

Meglátjuk, meddig tart ez a keserű béke.

2022. január 05. 14:44
null
Nagy Attila Tibor
Nagy Attila Tibor
Facebook

„Ellenzék: most már szent a béke? Legfőbb ideje volt már. Ma délelőtt  az ellenzéki pártok vezetői – pontosabban elnökei és egyes elnökségi tagjai – sajtótájékoztatón nem csak a népszavazási aláírásgyűjtést reklámozták, hanem az egységet is. Az utóbbi napok nyilvános üzengetése és kölcsönös kritizálás után nehezen hihető, hogy egyszerre megjavult volna a viszony Márki-Zay Péter és pártok között.

Még ha tényleg le is mond a miniszterelnök-jelölt a hetedik frakcióról, ezt csak fogcsikorgatva teszi meg, a kampányfinanszírozást is rendezni kell az ellenzéken belül, szóval, maradt tüske bőven a felekben. És mégis: most az ellenzék azt tette, ami egy választási kampányban a dolga, azaz küzdeni a kormányon lévők leváltásáért. Az elmúlt hetek zajos csörtéi után ez is valami, ezt is el kell ismerni. Meglátjuk, meddig tart ez a keserű béke.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zakar zoltán béla
2022. január 06. 17:11
tyutyu
márkinemkell
2022. január 06. 12:45
NEM JAVUL. ROMLIK. ROHAMOSAN MÁRKI KIÜRESEDETT NINCS MÁS MÉG HÚZNI KELL EGY DARABIG
Dobóka
2022. január 06. 11:46
Már megint ez " fertőzi " az agy halottakat . És szabadon jár-kel !
márkinemkell
2022. január 06. 08:49
befutott a hódmezővásárhelyi gyors teljes idiotizmus óvodai szint tartalom: 0 anarchia teljes szétesés menekülés a "bukott?" tévés és riporter sem segíthet Márkival egyébként semmi gond, a NÉPPEL VAN A GOND, mert vannak! könnyebb lenne nép nélkül... Márki legyen miniszterelnök például a Holdon
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!