Tényleg beállt az agyhalál a Gyurcsány-show-ban?

2022. január 05. 12:35

Vagy csak egy kispolitológus szenved feltűnési viszketegségben?

2022. január 05. 12:35
null
Samuel hadnagy
Kontra

„Végre megérkezett a recept a kormányváltásra! Tényleg beállt az agyhalál a Gyurcsány-show-ban? Vagy csak egy horrorfilm-túladagolástól szenvedő kispolitológus szenved feltűnési viszketegségben? Netán ezekben a pillanatokban is építik az ellen-Nógrádi György karakterét? Itt már bármi lehet: a hazai politológia horrorszakirányának kimagasló képviselője újra megszólalt.

Lassan nem ártana egy agyhalálrovatot indítanunk, hiszen az elmúlt időszakban annyi a jelentkező, és annyi az idióta megnyilvánulás. Bár csak négy és fél nap telt el ebből az évből, nagyon úgy néz ki, a mákos bejgli maradandó agykárosodást okozott a baloldali politikusoknak és az őket támogató szereplőknek. Ennyi balfaszságot ilyen rövid alatt összehordani kétségkívül világklasszis teljesítmény:

Dániel Péter ügyvéd azzal vádolta meg a magyar kormányzatot, hogy megölette a Rómában, meztelenül, feltehetően drogtúladagolásban meghalt aktivista-írót, Homonnay Gergelyt. Az Izraelben élő férfi még azt is tudni vélte, hogy a gyilkosságban Matteo Salvini is közreműködött a maffiakapcsolatain keresztül.

Sőt, mint kiderült, a volt olasz belügyminiszter csak azért ment bele a rizikós akcióba, mert Novák Katalin a szeretője volt, akit korábban »keményen betámadott és megsértett« Homonnay. Márki-Zay Péter kormányfőjelölt azt számolgatta újévi köszöntőjében, hogy mivel a koronavírus-járvány a fideszes nyugdíjasok körében végezte a legnagyobb pusztítást, ezért akár győzhet is a baloldali összefogás.

Jakab Péter a jobboldali médiával egyetértésben támadta a baloldal közös kormányfőjelöltjét a kijelentése miatt. És amikor már mindenki azt hitte, hogy a baloldal egy lélegzetvételnyi szünetet tart az újévi nagyotmondási-rohamban, akkor megérkezett Nagy Attila Tibor, DK-közeli horrorpolitológus, hivatásos rémisztgető, és bemondta azt, amit nem kellett volna.”

Borító: Képernyőkép (Pesti TV)

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
márkinemkell
2022. január 06. 08:48
befutott a hódmezővásárhelyi gyors teljes idiotizmus óvodai szint tartalom: 0 anarchia teljes szétesés menekülés a "bukott?" tévés és riporter sem segíthet Márkival egyébként semmi gond, a NÉPPEL VAN A GOND, mert vannak! könnyebb lenne nép nélkül... Márki legyen miniszterelnök például a Holdon
konfucius
2022. január 06. 07:49
Hányinger, amit csinálnak. Figyelni kell mindenre! Ne érjen váratlanul minket, amire készülnek.
amca
2022. január 05. 19:16
Te jó ég,a főbudzyk íróóóó? hihihihihihi A főbudzyk Újságíró ??? hihihihihihi A főbudzyk aktivista?? Hullarabló. Drogos Juhász után megint van drogos DKs.
balbako_
2022. január 05. 19:05
Kampány van és ez csak a kezdet....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!