Compassió az országgal

2022. január 24. 13:28

Márki-Zay Péter betegségéről és kéztöréséről ez jutott eszembe.

2022. január 24. 13:28
null
Lukácsi Katalin
Facebook

„A katolikus lelkiélet szerint a szeretet legmagasabb foka a compassió, az együttszenvedés. A szenvedés nagy misztérium, számomra értelmetlen, mégis együtt másokkal, vállalva az ő sorsukat, bearanyozódik. Van, hogy ez az együttszenvedés már nem is tudatos, annyira összeforrottunk azokkal, akik terhén enyhíteni szeretnénk. Márki-Zay Péter betegségségéről és kéztöréséről ez jutott eszembe. Mára gyorsan felgyógyult a koronavírusból, és végre a gipsz is lekerült róla. Fizikailag is átérezve hazánk sokféle fájdalmát, így dolgozik majd azon is, hogy április 3-a után hazánk sebeit is orvosolja. Segítsünk neki ebben!”

Nyitókép: Földházi Árpád

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 148 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rágó
2022. január 28. 10:42
Eldönthetetlen, hogy ez a nő tényleg elmebeteg vagy nagyon jó színész.
Dezsőke
2022. január 27. 16:00
de megható, átható, egészen csontig hatoló giccses duma. drágaságom a Márki majd a te sebeidet gyógyítgatja, őt pedig majd a megfelelő helyen gyógyítgatják, vagy pihentetik valahol. bablevest mindkét helyre vihetsz neki. a Márki nem ördögtől való, ő maga... személyesen plusz krva szemtelen csávó
confitür
2022. január 26. 09:49
Márki-Zay soha nem fogja hazánk sebeit orvosolni,és nem is akarja, mivel a megbÍzói az ellenkezőjéért fizetik. Az viszont valamit orvosolna a bajokon,ha Te nem Írkálnál ilyen hülyeségeket.
kitiltott
2022. január 25. 20:23
Horn Gyulával bejött.. De egyszer volt Budán kutyavásár..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!