Leninizmus helyett szociális piacgazdaság

2022. január 12. 22:05

Néhány termék árának „visszaállítása” semmin nem fog változtatni.

2022. január 12. 22:05
null
Hadházy Ákos
Hadházy Ákos
Facebook

„Néhány termék árának »visszaállítása« semmin nem fog változtatni. Maximum annyit érhet el, hogy hiány alakulhat ki ezekből, illetve más termékek még jobban drágulnak majd.Az igaz baj a felelőtlen gazdaságpolitika, az eszetlen pénzszórás. Az elszabaduló inflációt most még több osztogatással próbálják orvosolni, ami olyan, mintha benzinnel oltanának tüzet.A valódi megoldás a kormányváltás, utána pedig teljesen új alapokra helyezett gazdaságpolitika! Esztelen költekezés és korrupció helyett kiszámítható gazdaságpolitika és befektetés a jövőbe. A multik támogatása helyett a kisvállalkozások támogatása. Leninizmus helyett szociális piacgazdaság.”

Fotó: Hadházy Ákos, Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ildikó99
2022. január 13. 13:34
Ló doktor butább mint a lovam azért avatkoznak be az árba hogy olcsóbb legyen ostoba
NETUDKI
2022. január 13. 11:45
Mesélem a haveromnak , hogy állítólag ez a szar(had)házi ötforintost forgat a nyelve alatt ......... Mire a haverom : lófaszt forgat nem ötforintost ......
Diobioesz
2022. január 13. 10:39
Ne Lötyiskedj már Hadházi! Az egész világon drágulás van. Ne mond már, hogy Te fogod megoldani? Nevetséges vagy na...
furunkulus13
2022. január 13. 10:30
Ákos! Tévedsz, fog változtatni, mert nyolcvan nap múlva a magyar nép még nagyobbat fog a seggetekbe rúgni! Te akkor nagy hasznát veszed majd a repülőtudományodnak!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!