Donáth bejegyzése rávilágit arra, milyen fontosak a közös történetek

2022. január 20. 13:40

Már a nagyapja is egy hazaáruló kommunista volt.

2022. január 20. 13:40
null
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„Donáth Anna bejegyzése jól rávilágít arra, hogy milyen fontosak a közös történetek. Ezek a mesék azok, amelyek mintát adnak a különböző élethelyzetek kezelésére, segítenek elhelyezni magunkat térben és időben, valamint megmutatják, hogy hagyománosan kik vannak velünk és kik ellenünk.

Donáth Annának már a nagyapja is egy hazaáruló kommunista volt, aki személyes haszon érdekében önként szolgált idegen hatalmakat a haza helyett. Azt hiszem Donáth Ferenc büszke lenne kisunokájára, hogy szépen azonosult a családi legendárium mondanivalójával.

Érdemes megvizsgálni, ahogy a közös múlt és történetek ténylegesen összekötnek akár generációkat is. Ahogy a Fekete-Győr, Apró-Dobrev (és a klán politikai terméke, Gyurcsány Ferenc) és Donáth nagyszülők egyoldalon építették a kommunista diktatúrát orosz vazallusként, úgy az unokák moszkovitákból brüsszelitákká vedlettek, de továbbra is vállt vállnak vetve árulják a hazát idegen érdekköröknek és külföldi beavatkozásért könyörögnek.

Hála az orbáni gazdaságpolitikának ma Magyarországon még ezek a senkiháziak is jobban élnek, mint a balos kormányok alatt! Jó lenne, ha mihamarabb eltakarodnának a közéletből és a hazaszeretet végre belépési küszöb lenne a magyar politikába.”

Fotó: Ficsor Márton

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 77 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szürkeSzarvas
2022. január 20. 19:00
A neves zsidókommunista család 3.ik (4.ik? ) generácioja is a bennszülöttek ellen erősködik. Hála a kiegyezéskori túltolt emancipációs törvénynek..
az ember
2022. január 20. 18:57
"Jó lenne, ha mihamarabb eltakarodnának a közéletből és a hazaszeretet végre belépési küszöb lenne a magyar politikába." Bárcsak így lenne.
nyugalom
2022. január 20. 17:22
Maki mindig is lobbizott, fizették, ide jött, kikepeztek, idegen, semmi köze a magyarokhoz, egy beteg, narcisztikus pszichopata, mint fletó! Gazember!
zolizolizoltan
2022. január 20. 16:49
"Donáth Annának már a nagyapja is egy hazaáruló kommunista volt" Ez nem igaz, ez agymosás azok részére, akik nem használják a guglit.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!