Budapest szép lassan visszacsúszott a rosszemlékű Demszky–korszakba

2022. január 18. 08:49

Budapest legyen minden választónak intő jel.

2022. január 18. 08:49
null
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„Nem főpolgármester úr! Ön és a városházára Önnel együtt visszasettenkedő 2002-2010 közötti szocialista kormányzás rémalakjai már több mint két éve szarnak erre a városra. Budapestet csupán bázisnak, pénz és erőforrásnak használják a kormányzás az ország megszerzése végett.

Így fordulhatott elő, hogy Budapest két év semmittevés és biciklisáv festés között szép lassan visszacsúszott a rosszemlékű Demszky–korszakba. Budapest legyen minden választónak intő jel: ha nem vigyázunk, ha rosszul döntünk, a főváros után az ország is újra a »régi szép« szocialista időkben találja magát!”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
WLaci
2022. január 18. 16:31
Hülye vagy, Kötter. Budapest egy, a NER által szegényházzá tett ország fővárosa. A belvárosa meg mindig is nyomasztó hely volt, Demszkytől vagy Tarlóstól függetlenül egy prolitanya sajnos.
Zoli bácsi 3
2022. január 18. 16:14
Már néhányszor írtam, hogy szerintem szándékosan hagyták veszni Budapestet, hogy világosan látsszon az elrettentő példa. Azt azért nem budapestiként nehéz felfognom, hogy a budapestiek hogy tűrhetik az egészet. Lehet, hogy újra megválasztanák? Az már maga lenne a szándékos gonoszság. A józan eszük hol van, milyen világban élnek, csak a virtuális valóságban, a környezetük nem érdekli őket, nincsenek ambícióik?
monuskaroly
2022. január 18. 11:32
Ahogy most áll a szénájuk moslékéknak, lehet hogy a komcsi fővárost is elbukják áprilisban, ami nem is lenne csoda.
még fokozza
2022. január 18. 10:36
Inkább Tarlósra jellemző, mind a mai napig, hogy segget nyal a kormánynak. Soha nem is csinált egyebet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!