Tényleg csak beszélni kell őket hagyni!

2022. január 02. 17:55

Korózs Lajos ma elmondta, szeretnék elérni, hogy az átlagnyugdíj elérje a minimálbér 50 százalékát.

2022. január 02. 17:55
null
Trombitás Kristóf
Trombitás Kristóf
Facebook

„Annyira jó, hogy soha, semmikor nem tudnak tévedni, tényleg csak beszélni kell őket hagyni. Korózs Lajos, kiváló videós szakember ma elmondta, szeretnék elérni, hogy az átlagnyugdíj elérje a minimálbér 50 százalékát. A nettó minimál 133 ezer, annak a fele 66 500 forint. Az átlag nyugdíj 160 ezer forint.

Kiváló, felkészült szakemberek, csak beszéljetek! Ugyanitt Szakács László hozzátette, hogy újra bevezetnék a svájci indexálás rendszerét. Ez mindenkiben remek emlékeket idéz. Mondtam már, hogy beszéljetek, csak beszéljetek?”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Robertoo
2022. január 03. 10:55
Az a baj, hogy ilyenkor derül ki az, hogy valójában fingjuk sincs arról, amiről beszélnek. (És, ez nem az egyetlen ilyen eset a közel múltból, lásd: MZP. ) Kiáll a nagyközönség elé, és leégeti magát. Ez pedig azt mutatja, hogy valójában nem foglalkoznak a témával, nem is érdekli őket, csak találnak valami csontot, amin szerintük lehet rágódni. A figyelemelterelés, a tematizálás a lényeg. Az, hogy rám figyeljenek, ne a másikra. Hogy, valójában a választót kellene képviselnie, .... lényegtelen. Na, ezért szaladnak bele az ilyen kellemetlen bakikba oly gyakran. Ezt hívják hiteltelenségnek.
Járványfigyelő
2022. január 03. 05:55
Ezek fölemelnék a csokoládé fejadagot is 30 grammról 25-re..
22-es csapdája
2022. január 02. 22:26
Én nem mondanék semmit Kórozs szavazóira, de azt kikérem magamnak, hogy ilyen emberre szavazók az én sorsomat, meg az ország helyzetét befolyásolhassák egy választáson. Egy értelmi cenzus nagyon időszerű lenne. Vagy a Kórozs szavazók egy elkerített helyen élhessenek képességeiknek megfelelő vezetéssel, úgy, hogy ránk nincsenek hatással a döntéseik.
wasserwoman
2022. január 02. 21:25
Móricka osztályfönőke mondja- gyerekek jövőre 50%-al csökkenteni kell az osztály létszámát, mire Móricka- de hiszen nem is vagyunk annyian
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!