Kistányér

2022. január 22. 09:06

Valószínűsíthetően a szignókat összegyűjtők is tudják, hogy a múlt év végén a nagy semmiért indulhattak aláírásvadászatra.

2022. január 22. 09:06
null
Vas András
Népszava

„Valószínűsíthetően a szignókat összegyűjtők is tudják, hogy a múlt év végén kényszerpályára állították őket, s a legnagyobb télvíz idején indulhattak aláírásvadászatra a nagy semmiért.

Az egyetlen haszna az akciónak, hogy valamelyest sikerült megmozgatni az előválasztás óta látványosan leállt gépezetet, s lendületből lehet nekimenni a választási kampánynak. Ami, ha kormányváltást hoz, értelmetlenné teszi a népszavazási vágyakat, hiszen az új parlament két tollvonással átírhatja a szükséges törvényeket, ha ismét nyer a Fidesz, úgy az elbukott összefogás képtelen lesz mozgósítani a majdani referendumra. Már késő letakarni a kistányért.”

 

Nyitókép: Ficsor Márton

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zolizolizoltan
2022. január 22. 14:07
A Fudan éppen a lényeges kérdésektől vonja el a figyelmet.
triumphator
2022. január 22. 12:36
Azért kell szépen, egyesével beszkennölni és jól megellenőrizni minden egyes ívet, hogy a csalást - ami nyilvánvaló - ne tudják elsikálni. Mondjuk, úgy február közepére készen lesznek az ellenőrzéssel és indulhat is a csaltak-kampány. Olyan szépen szopatják magukat az elvtársak, hogy az tanítani való.
Szittya66
2022. január 22. 11:57
Végre egy értelmes megnyilvánulás a túloldalról! Inkább ezt a szerzőt indítsák Jámbor helyett!
hakos
2022. január 22. 11:49
Nyilvánvalóan annyira fontos nekik a téma, hogy még azt is képtelenek voltak megjegyezni, hogy pontosan miért is indítják. És mindezt demonstrálták is egy közös sajtótájékoztatón.....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!