A mi célunk, hogy Budapestet egy élhető várossá fejlesszük

2022. január 13. 18:06

Szeretnénk Budapestet és az agglomerációt, Magyarország szívét közösen, együtt fejleszteni.

2022. január 13. 18:06
null
Karácsony Gergely
Karácsony Gergely
Facebook

„Ne Budapestet tegyük kisebbé, hanem Magyarországot naggyá! És ehhez erősítsük meg Magyarország szívét, a központi régiót!

A fővárosi agglomeráció legnépesebb településén, Érden tartottuk a Magyar Önkormányzatok Szövetségének agglomerációs tagozatának egyeztetését.

Sok, nagyon különböző település polgármestere vett részt az egyeztetésen, de a legfontosabb kérdésekben egyetértettünk: Budapestet és az agglomerációt, Magyarország szívét együtt kell fejlesztenünk. Közösek a problémáink, a megoldásaink is csak közösek lehetnek.

Budapest legnagyobb gondja, hogy az elszabadult ingatlanárak és a csökkenő életminőség miatt rengetegen költöztek ki a fővárosból. A Budapestről való elvándorlás miatt a kiüresedő főváros és a túlterhelődő agglomeráció egyaránt szenved. Sok polgármester társam mondta el, hogy úgy érzik: az ő településük megtelt, több kiköltözőt egyszerűen nem bírnak el.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 110 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
NTLLK
2022. január 17. 08:41
Ez az ember (?) reménytelen.
Marcipo
2022. január 16. 12:36
Talán visszaélhetővé???
Szkepszis
2022. január 15. 20:34
Geri! Teeeee??????
szárma
2022. január 15. 12:36
Akkor azonnal takarodj!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!