Egy közeli barátja éjjel meg is írta: Gergő nagyon félt

2022. január 03. 08:21

Isten Veled, Gergő!

2022. január 03. 08:21
null
Dr. Czeglédy Csaba
Facebook

„Lehet, hogy soha nem fogjuk megtudni, mi okozta valójában Homonnay Gergely halálát, azonban sokat elárul a mai magyar viszonyokról, hogy többekben rögtön felmerült: azért halt meg, mert a hatalom útjában volt. Egy közeli barátja éjjel meg is írta: Gergő nagyon félt. És az is jól mutatja a mai magyar állapotokat, hogy több, nyilván keresztény, mélyen hívő fideszes honfitársunk nyilvánosan örül egy ember halálának.

»Végre«
»Megérdemelte«
»Aki másnak vermet ás, maga esik bele«
»Kövessék többen«

Isten Veled, Gergő!”

Kép forrása: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 245 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Petana
2022. január 04. 19:25
Mert csak a mélyen hívő keresztények, azok közül is csak a fideszesek tudnak írni-olvasni.Továbbá nekik van pénzük netre is.
Laudaricus
2022. január 04. 16:57
Hát persze, hogy félt! A lebukástól, attól, hogy a repülőtéren rájönnek a kis drága poros titkára!...
BobbyBacsi
2022. január 04. 14:35
Hát még mindíg nem látják a fától az erdőt?!Tipikus KGB-s likvidálás volt.Nem hogy az Orbán,de még Putyin is rettegett ettől a paranoid drogos homokos csírától. Egyébként csóri Uhrin Benedeket többen ismerték mint ezt a majmot mégse foglalkoztak a halálával ennyit.Ha kérhetem lapozzunk.
csjanos
2022. január 04. 12:45
.....no...cincognak a dk-s patkányok...."félt"...mondják...IGEN..a lelkiismerete...mert ekkora gyűlölettel nem lehet félelem nélkül élni...nagy volt neki a puttony...de szerintem a drogos buzik körül kell keresgélni...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!