Hallgatom ma Orbánt a rádióban

2022. január 28. 12:45

Szent László likes this.

2022. január 28. 12:45
Jakab Péter
Jakab Péter
Facebook

„Hallgatom ma Orbánt a rádióban. Azt mondja, vakcinát adunk Szudánnak, mert sokat vettünk belőle, és lejár, jobb odaadni ingyen, mint kidobni. Vajon akkor, amikor 5 milliárd forint értékben semmisített meg a kormány PCR teszteket, mondván, mindjárt lejár, miért nem lehetett odaadni a magyar embereknek, ingyen. Miért nem lehetett ingyen tesztelni, hogy az oltatlan is kaphasson egészségügyi ellátást 20 ezer forint kifizetése nélkül? Tudjuk, miért. Orbánnak nem Magyarország az első, hanem a pénz. És ha már pénz.

Ez a jóember azt mondja, Brüsszel a hibás az inflációért, de ő a hatósági árakkal megvédi a magyarokat. Jobban mondva a boltos, aki lemond a haszna egy részéről. Lengyelországban a kormány mond le a haszna egy részéről. Ott elengedik az alapvető élelmiszerek adóját. Nálunk ilyen nincs. A magyar fizesse csak az adót, és elégedjen meg a 133 ezres minimálbérrel, sőt örüljön neki, mert Orbán szerint ez több pénz, mint amennyi 2010 előtt volt az átlagbér. Ennyit tud a kormány. Visszamutogatni. Ennyi erővel visszamehetünk 2001-ig is. Akkor Orbán még azt mondta, hogy több millió bevándorlót kellene befogadnia Magyarországnak. Ma meg azt, ha ilyet mondana, levágná a kezét. Szent László likes this.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Joee72
2022. január 29. 13:14
Hogy van a zasszonny jákob?
Kamionos77
2022. január 29. 07:36
Nekem egy ilyen köpönyegforgató senki ne mondjon semmit. Nem hiszek az ilyen embernek. Szegény apám akinek olyan marka volt mint a satu ha megfogott valamit az meg volt fogva. Na az ő markába adnám azt a parizeren hizott nyakadat és szerintem neked sem kellene többet disznóvágáson táncikálnod,meg az észt osztanod.
annamanna
2022. január 28. 23:22
Majd az Isten számonkéri Orbánt. Elszámoltatja az utolsó fillérig.
vtznmnksr
2022. január 28. 23:18
Közben nem törte a segged a hokedli?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!